Turkse Nederlander verbindt verschillende Nationaliteiten met zijn muziek

Turkse Nederlander verbindt verschillende Nationaliteiten met zijn muziek

Bilal Budak brengt de video voor ‘Masal Gibi’ uit. De track is ook te beluisteren op alle digitale kanalen zoals Spotify en Google Play.

De Arnhemse zanger Bilal Budak heeft onlangs zijn debuut video voor ‘Masal Gibi’ uitgebracht. Masal Gibi is een uptempo track met Turkse lyrics en een catchy refrein. Masal Gibi vertelt het verhaal dat liefde net als een sprookje is en maakt deel uit van zijn Turkse reptoire met verschillende nummers klaar om uitgebracht te worden.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

De track is geproduceerd door Zuiver die eerder ook werkte met o.a. Arnhemsgewijs en Ayya Ites. De video is geschoten door Tsumi die eerder ook in Turkije clips heeft geschoten voor grote artiesten zoals Velet en Giant.

Wie is Bilal Budak?
Bilal Budak, (echte naam), is een Nederlandse zanger met Turkse roots.  Bilal Budak, werd geboren op 23-02-1992 in Arnhem. Bilal heeft samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Double G (Kyteman’s Hiphop Orchestra ) en Seval Kayhan (X-Factor). Ook is was hij te zien in de populaire YouTube online serie ‘Peter Hoefnagels’ die inmiddels miljoenen keren is bekeken.

Bilal is opgegroeid in de Arnhemse wijk Klarendal in een gezin van 5 kinderen. De Arnhemse wijk Klarendal werd jarenlang in één adem genoemd met criminaliteit, drugsoverlast en andere ellende. Als jongste van het gezin heeft Bilal zich altijd staande weten te houden door zich juist in te zetten voor de wijk door middel van muziek. Wat op straat begonnen is als grap groeide uit tot een ware passie.

Vergelijk en  Bespaar op uw telefoonrekening of autoverzekering


Related Articles

Bekende kebabzaak uit Arnhem opent vestiging in Dieren

Hoewel het allemaal niet helemaal duidelijk ıs draait de geruchtenmachine inmiddels al wel rond. Een kebab-ondernemer uit Arnhem is serieus

Extra geld voor Arnhemmers die getroffen zijn door corona

Inwoners van Arnhem die opeens te maken hebben met een sterke inkomensdaling kunnen extra geld krijgen van de gemeente Arnhem.

Gelders voetbaltalent en jonge ondernemer Hulusi Bulut zoekt jou!

Hulusi Bulut ook wel gekend als ‘Gelders voetbalalent’ of ‘topspits die goed kan koken’ is op zoek naar jou!

Geverifieerd door MonsterInsights