Zlatan stopt met voetballen, Ergün Çakır (40) gaat een jaar door bij Elsweide

by AMS97531A123 | 17 juni 2023 13:55

Voormalig profvoetballer Ergün Çakır blijft nog een jaar voetballen bij de Arnhemse voetbalvereniging Elsweide. De 40-jarige afmaker toonde doorzettingsvermogen toen het bij Elsweide wat minder ging vanwege heel veel blessures. Nadat hij tegen Babberich negentig minuten meedeed was hij daarna goud waar tegen concurrent Ajax Bredenbroek door twee keer te scoren.

40 jaar maar nog steeds het voetballen niet verleerd

Scoren was de 40-jarige voormalige profvoetballer nog steeds niet verleerd. Nog steeds liet hij wekelijks, aan alle jonkies zien, hoe je een bal moest vasthouden en door moest lopen om zo een kans te creëren of een doelpunt te maken. Het lijkt allemaal heel simpel als je de spits van Elsweide ziet spelen . Hij heeft geen enkele moeite om mee te doen met 20-jarigen. En ondanks zijn 40-jarige leeftijd is hij elke week met veel passie en emotie te zien op het veld.

Ibrahimovic stopt, maar Ergün Çakır gaat verder bij Elsweide

Ondanks diverse geruchten over de ‘Zlatan van Elsweide’ dat hij zou gaan stoppen, blijkt daar niks waar van te zijn. De technische staf van Elsweide heeft Ergün Çakır overgehaald om ook in de vierde klasse mee te doen na het kampioenschap van afgelopen maand. Hierdoor zien we de voormalige profvoetballer van FC Utrecht en Giresunspor gewoon weer in Presikhaaf voetballen.

[1]
Scherpe aanbiedingen voor horeca terrastafels en terrasstoelen TERRAS2023 voor € 50,- korting[2]

Ergün Çakır krijgt wel meer concurrentie nu ook topspits Fatih Sprenkel zich heeft aangesloten bij Elsweide. Maar volgens voetbalkenners bij Cafe Kral blijft een topspits altijd goed. Deze man heeft veel ervaring en ook meegemaakt. Dat is wel in zijn voordeel als de competitie nog lang gaat duren en alle spelers belangrijk kunnen zijn in diverse fases.

De in Tiel geboren Turkse Nederlander is een centrumspits met heel veel ‘vlieguren’ als voetballers. Ergün Çakır heeft bij veel BVO’s gespeeld. Via de jeugd van FC Utrecht ging hij naar FC Omniworld (nu Almere City). Daarna is hij in 2007 vertrokken naar Eyupspor, en heeft hij gespeeld voor Turkse clubs zoals Elazigspor, Bandirmaspor, Giresunspor, Sariyer en Bayrampasa. Later in 2019 kwam hij ook nog uit voor YEG Hassel in Duitsland. De spits van Elsweide heeft in totaal 199 wedstrijden gespeeld bij betaalde clubs en 38 keer gescoord in diverse competities zoals de Turkse competitie, KNVB beker, Super lig en de Keuken Kampioen Divisie.

Advocaat nodig voor een conflict met de gemeente of uw werkgever[3]
Endnotes:
  1. [Image]: http://www.horeca36.nl
  2. Scherpe aanbiedingen voor horeca terrastafels en terrasstoelen TERRAS2023 voor € 50,- korting: http://www.horeca36.nl
  3. Advocaat nodig voor een conflict met de gemeente of uw werkgever: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2023/06/17/zlatan-stopt-met-voetballen-ergun-cakir-40-gaat-een-jaar-door-bij-elsweide/