Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor verkocht 

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor verkocht 

ARNHEM – Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m² gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem aangekocht.

Letselschade gehad of conflict met de UWV?


Het betreft een deels getransformeerd kantoorpand voorzien van 75 parkeerplaatsen. De voorzijde is in 2019 getransformeerd naar 45 hoogwaardige en luxe startersappartementen, verhuurd aan young-professionals. Het kantoor aan de achterzijde meet ruim 2.600 m² en is meerjarig verhuurd aan Inkassier Gerechtsdeurwaardes & Incasso. Het object is gelegen op steenworpafstand van Station Velperpoort en op loopafstand van stadscentrum van Arnhem. 

BMV Verhuurmakelaars is al vanaf de transformatie verantwoordelijk voor de verhuur van alle 45 appartementen en blijft de mutatieverhuur ook voor de nieuwe eigenaar verzorgen. Horstman Consultants adviseerde verkoper, Vivesta Vastgoedprojecten, bij deze off-market transactie. Juridisch adviseerde Dirkzwager N.V. de koper.  BV&M Business B.V. gaat het property management namens de nieuwe eigenaar verzorgen.

TERRAS2023 voor € 50,- korting bij horecameubilair


Related Articles

Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Blanke Rotterdammers vanuit allerlei lagen van de bevolking waren zondagmiddag woedend en boos na het mislopen van het kampioensfeest door

Peuter (3) vindt 6000 euro in zandbak en verstopt dit in poppetje

Een peuter uit Arnhem heeft gisterenmiddag 6000 euro gevonden in een zandbak. Opvallend genoeg hield zij dit geheim van alles

Kapper Lana start op super locatie in Velp

Kapper Lana start op nieuwe locatie in Velp.

Geverifieerd door MonsterInsights