Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor verkocht 

Arnhemse woon- en kantoorbelegging met 45 appartementen en 2.600 m² kantoor verkocht 

ARNHEM – Namens een particuliere belegger heeft BMV Beleggingsmakelaars, partner in Dynamis, het beleggingsobject ter grootte van circa 5.000 m² gelegen aan Velperweg 22-24 te Arnhem aangekocht.

Letselschade gehad of conflict met de UWV?


Het betreft een deels getransformeerd kantoorpand voorzien van 75 parkeerplaatsen. De voorzijde is in 2019 getransformeerd naar 45 hoogwaardige en luxe startersappartementen, verhuurd aan young-professionals. Het kantoor aan de achterzijde meet ruim 2.600 m² en is meerjarig verhuurd aan Inkassier Gerechtsdeurwaardes & Incasso. Het object is gelegen op steenworpafstand van Station Velperpoort en op loopafstand van stadscentrum van Arnhem. 

BMV Verhuurmakelaars is al vanaf de transformatie verantwoordelijk voor de verhuur van alle 45 appartementen en blijft de mutatieverhuur ook voor de nieuwe eigenaar verzorgen. Horstman Consultants adviseerde verkoper, Vivesta Vastgoedprojecten, bij deze off-market transactie. Juridisch adviseerde Dirkzwager N.V. de koper.  BV&M Business B.V. gaat het property management namens de nieuwe eigenaar verzorgen.

TERRAS2023 voor € 50,- korting bij horecameubilair

ReactiesRelated Articles

Bedrijfscomplex van ca. 10.000 m² in Duiven heeft een nieuwe eigenaar

DUIVEN – Het bedrijf 4Pet Recycling, dat petflessen verwerkt, opent eind dit jaar de nieuwe locatie op bedrijventerrein InnoFase, aan

Bekende Turkse bakkerij is maar een dag per jaar gesloten

De bekende Turkse bakkerij Divan uit Arnhem is 364 dagen per jaar geopend om de klanten brood aan te bieden. 

€ 2000 subsidie op groen gas HRe-ketel

Is uw ketel aan vervanging toe? Wilt u lagere energielasten? Kom naar de informatieavond op 3 maart om 19.00 uur