Tacokoning Hermanos legt uit waarom Arnhemmers geduld moeten hebben

Tacokoning Hermanos legt uit waarom Arnhemmers geduld moeten hebben

Een veel te snelle succes is ook niet altijd even goed begrijpen ze nu ook bij Hermanos. De tacozaak dat onlangs is geopend in de Laar-Oost trekt direct veel publiek aan dan verwacht. Het bedrijf, bekend van onder andere halal taco’s en burrito’s komt met een persverklaring. Er zijn zelfs gasten uit Belgie geweest, die hoorden dat de vestiging in Arnhem was geopend.

(ads) advocaat in de buurt

De wachttijden zijn langer vanwege een enorme vraag

,,Lieve gasten, wij doen dagelijks ons best om iedereen snel en correct van dienst te zijn. We merken dat de wachttijden langer zijn dan wij zouden willen, en daarom starten wij ook niet met bezorgen.’‘ De verklaring komt direct een paar dagen na de opening. Ook zijn er meteen al vacatures ontstaan omdat er te veel vraag is naar de taco’s van Hermanos.

Hermanos is nog nieuw en dat geldt ook voor het concept. Eigenlijk is alles nieuw bij Hermanos. Maar omdat ze bij Hermanos de kwaliteit willen garanderen en vasthouden, gaan ze geen nieuwe logistieke processen starten wat mogelijk de kwaliteit kan aantasten. Hermanos vraagt dus om iets meer geduld, zodat de heerlijke en zelfgemaakte taco’s en burrito’s geleverd kunnen worden aan alle klanten.Related Articles

BEELDEN Moskee Dieren start het suikerfeest met een ontbijt na het Ramadangebed

Zoals eigenlijk alle moskeeën was er vanochtend ook een Ramadangebed in Dieren.

Islamitisch basisschool groeit enorm dankzij nieuwe Turkse directeur

Basisschool Ibni-Sina in Klarendal heeft al sinds een jaar een nieuwe directeur. Yücel Aydemir heeft 26 jaar een UWV achtergrond

Twee Fransmannen worden betrap in Rotterdam

Twee Fransmannen 38 en 31 jaar worden in Rotterdam tijdens een routinecontrole betrapt.

Geverifieerd door MonsterInsights