Tacokoning Hermanos legt uit waarom Arnhemmers geduld moeten hebben

Tacokoning Hermanos legt uit waarom Arnhemmers geduld moeten hebben

Een veel te snelle succes is ook niet altijd even goed begrijpen ze nu ook bij Hermanos. De tacozaak dat onlangs is geopend in de Laar-Oost trekt direct veel publiek aan dan verwacht. Het bedrijf, bekend van onder andere halal taco’s en burrito’s komt met een persverklaring. Er zijn zelfs gasten uit Belgie geweest, die hoorden dat de vestiging in Arnhem was geopend.

(ads) advocaat in de buurt

De wachttijden zijn langer vanwege een enorme vraag

,,Lieve gasten, wij doen dagelijks ons best om iedereen snel en correct van dienst te zijn. We merken dat de wachttijden langer zijn dan wij zouden willen, en daarom starten wij ook niet met bezorgen.’‘ De verklaring komt direct een paar dagen na de opening. Ook zijn er meteen al vacatures ontstaan omdat er te veel vraag is naar de taco’s van Hermanos.

Hermanos is nog nieuw en dat geldt ook voor het concept. Eigenlijk is alles nieuw bij Hermanos. Maar omdat ze bij Hermanos de kwaliteit willen garanderen en vasthouden, gaan ze geen nieuwe logistieke processen starten wat mogelijk de kwaliteit kan aantasten. Hermanos vraagt dus om iets meer geduld, zodat de heerlijke en zelfgemaakte taco’s en burrito’s geleverd kunnen worden aan alle klanten.

ReactiesRelated Articles

Inloopbijeenkomst over verbinding tussen station en Arnhemse binnenstad

In Luxor Live kunt u komende dinsdag, 20 januari, het definitieve plan bekijken voor de nieuwe inrichting van de verbinding

Theo Janssen tijdens zijn boekpresentatie: ‘Ik weet echt niet wat er in staat’

Theo Janssen was gisteren te gast bij De Wereld Draait Door. Hij was daar samen met schrijver Marcel van Rosmalen

Zo jat je 2 gloednieuwe beveiligde iPhones uit een winkel

Deze man die toch vrij relaxed binnenkomt met zijn handen in zijn broekzakken, gaat straks behoorlijk aan het ‘werk’. Reacties