Tacokoning Hermanos legt uit waarom Arnhemmers geduld moeten hebben

by AMS97531A123 | 17 september 2023 13:47

Een veel te snelle succes is ook niet altijd even goed begrijpen ze nu ook bij Hermanos. De tacozaak dat onlangs is geopend in de Laar-Oost trekt direct veel publiek aan dan verwacht. Het bedrijf, bekend van onder andere halal taco’s en burrito’s komt met een persverklaring. Er zijn zelfs gasten uit Belgie geweest, die hoorden dat de vestiging in Arnhem was geopend.

(ads) advocaat in de buurt[1]

De wachttijden zijn langer vanwege een enorme vraag

,,Lieve gasten, wij doen dagelijks ons best om iedereen snel en correct van dienst te zijn. We merken dat de wachttijden langer zijn dan wij zouden willen, en daarom starten wij ook niet met bezorgen.’‘ De verklaring komt direct een paar dagen na de opening. Ook zijn er meteen al vacatures ontstaan omdat er te veel vraag is naar de taco’s van Hermanos.

Hermanos is nog nieuw en dat geldt ook voor het concept. Eigenlijk is alles nieuw bij Hermanos. Maar omdat ze bij Hermanos de kwaliteit willen garanderen en vasthouden, gaan ze geen nieuwe logistieke processen starten wat mogelijk de kwaliteit kan aantasten. Hermanos vraagt dus om iets meer geduld, zodat de heerlijke en zelfgemaakte taco’s en burrito’s geleverd kunnen worden aan alle klanten.

[2]
Endnotes:
  1. (ads) advocaat in de buurt: https://haberarnhem.nl/2022/11/02/arnhemmer-ismet-ozkara-ontvangt-prijs-tijdens-7e-gouden-tulp-awards/
  2. [Image]: http://www.horeca36.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2023/09/17/tacokoning-hermanos-legt-uit-waarom-arnhemmers-geduld-moeten-hebben/