Kwalitaria Presikhaaf heeft nu toch echt een probleem met de camera’s

by AMS97531A123 | 14 oktober 2023 18:05

De Kwalitaria in winkelcentrum Presikhaaf is weer beroofd door onbekenden die ’s nachts langs zijn geweest. Dit gebeurde afgelopen week. Vorige week had de cafetaria weer bezoek van dieven die het gemunt hadden op de kassa van kwalitaria. Mogelijk wisten ze ook dat er contant geld in de kassalade lag en werd er ingebroken. (Afbeelding van Gerd Altmann[1] via Pixabay[2])

[3]
Kortingscode: HABER20 voor € 20,- korting[4]

Kassa voor tweede keer in korte tijd leeggeroofd

Bronnen uit de buurt melden dat dit de twee keer is in korte tijd. Hoe dat kan is een raadsel. De dieven zijn goed vermomd, en laten amper bewijs achter. Mogelijk weten de dieven ook dat de camera’s bij Kwalitaria niet werken. Zo hebben ze in alle rust contant geld kunnen stelen, zonder dat iemand ze heeft gezien. Uit de kassalade is rond de 400 euro aan geld gestolen. Hoeveel dat de eerste keer was is niet bekend.

Geen camerabeelden omdat deze niet werkten

Omdat de camerabeelden van kwalitaria het niet doen, werden camera’s in de omgeving geraadpleegd. Maar de dieven waren kennelijk professionals waardoor ze op alle beelden niet met hun gezicht zichtbaar zijn. Dus heeft het ook geen zin om allerlei signalementen te delen. waarom de camerabeelden niet werkten is ook niet bekend. Ook is het nog een raadsel of de camerabeveiliging het alweer doet.

Later meer….

[5]
Advocaat nodig voor probleem met uw werkgever[6]
Endnotes:
  1. Gerd Altmann: https://pixabay.com/nl/users/geralt-9301/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4194213
  2. Pixabay: https://pixabay.com/nl//?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4194213
  3. [Image]: http://www.horeca36.nl
  4. Kortingscode: HABER20 voor € 20,- korting: http://www.horeca36.nl
  5. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  6. Advocaat nodig voor probleem met uw werkgever: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2023/10/14/kwalitaria-presikhaaf-heeft-nu-toch-echt-een-probleem-met-de-cameras/