Politie komt met verklaring na overlijden Arnhemmer in auto

by AMS97531A123 | 23 januari 2024 12:11

Arnhem- Maandagmiddag werd in een geparkeerde auto aan de Valckenierstraat in Arnhem het lichaam gevonden van een 36-jarige Arnhemmer. De politie zette direct de omgeving af en begon met een onderzoek.

Gisteren leidde dit tot veel vragen in Arnhem en omgeving omdat velen in shock waren na het overlijden van de Arnhemmer. De Arnhemmer kwam van oorsprong uit Ulft, waardoor ook in Ulft en omgeving dit het gesprek van de dag was. Maandagavond bleek al dat het onderzoek door de politie was afgerond en de uitvaart dinsdag kon plaatsvinden.

(ads) Hypotheek nodig voor uw koopwoning?

Verklaring politie over onderzoek overleden Arnhemmer

In een verklaring, gedeeld op dinsdagochtend, van de politie werd naar buiten gebracht dat het onderzoek naar de identiteit en de toedracht is afgerond. Een misdrijf is door de politie uitgesloten. De uitvaart van de Arnhemmer zal vandaag na het middaggebed plaatsvinden bij de Selahattin Eyyubi moskee in Ulft.

De Arnhemmer laat een vrouw en twee kleine kinderen achter. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

[1]
(ads) advocaat nodig naar aanleiding van een ongeval?[2]
Endnotes:
  1. [Image]: https://haberarnhem.nl/2019/10/24/advocaat-cem-cakir-stapt-over-naar-ozkara-advocaten/
  2. (ads) advocaat nodig naar aanleiding van een ongeval?: https://haberarnhem.nl/2019/10/24/advocaat-cem-cakir-stapt-over-naar-ozkara-advocaten/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2024/01/23/politie-komt-met-verklaring-na-overlijden-arnhemmer-in-auto/