Murad Biçici nieuwe voorzitter Turkiyem moskee na spannende strijd

Murad Biçici nieuwe voorzitter Turkiyem moskee na spannende strijd

Murad Biçici is zondagmiddag gekozen tot voorzitter van de Turkiyem moskee in Arnhem. Hij neemt de voorzittersfunctie over van Galip Aydemir, aldus een verslaggever van HaberArnhem.nl op locatie. De verkiezingen voor het bestuur van de grootste moskeeorganisatie in Gelderland en omgeving was spannender dan ooit. 501 leden namen de moeite om hun kandidaat-voorzitter en kandidaat-bestuursleden te steunen. Niemand had verwacht dat zoveel leden massaal zouden afkomen op deze verkiezingen.

(ads) HYpotheek en aankoopbegeleider Ozlem Ozay

301 stemmen voor team Murad Biçici

Team Ibrahim Sevim nam het op tegen team Murad Biçici. Beide teams waren geen onbekenden in de stad en hadden een kandidaat-bestuur met opvallend sterke namen voor het bestuur. Na een urenlange stemming en telling van de stembiljetten was de kogel door de kerk en maakte de kiescommissie bekend dat team Murad Biçici met 301 stemmen de verkiezingen heeft gewonnen tegen 192 stemmen voor team Ibrahim Sevim. Enkele leden stemden blanco. (foto: Murad Bicici wordt gefeliciteerd oor HAYKEM-voorzitter Ibrahim Gunay)

Oud-voorzitter Galip Aydemir (Turkiyem moskee) in gesprek met Ibrahim Gunay (HAYKEM)

Veel bekenden tijdens verkiezingen

Diverse bekende Arnhemmers waren aanwezig tijdens deze historische verkiezingen van een lokale moskeebestuur. Van ondernemend Arnhem tot aan bekenden uit de stad, velen waren aanwezig om hun kandidaat te steunen. Nooit eerder werden de verkiezingen bij de Turkiyem Moskee dan ook zo massaal bijgewoond door geïnteresseerde Arnhemmers.

Diverse aanwezigen feliciteren het nieuwe bestuur van de Turkiyem moskee

De Turkiyem moskee is gevestigd aan de Eemslaan in Arnhem en is een vereniging met meer dan 1000 leden. De moskeeorganisatie behoort tot een van de grootste verenigingen in de regio en heeft een actieve rol in de stad met betrekking tot allerlei sociaal maatschappelijke activiteiten.

Ondernemer Yakup Karaca werd ook gespot tijdens de verkiezingen
Advocaat nodig voor uw zaak?


Related Articles

‘Marokkaan Ahmed Marcouch zet Geert Wilders PVV in actie in Arnhem’

De benoeming van Ahmed Marcouch als burgemeester van Arnhem zet de PVV aan het ‘werk’.

Rijnstate en Burgers’ Zoo willen aardgasvrij worden

Vrijdag 16 maart om 15.15 uur hebben diverse betrokken partijen een intentieverklaring ondertekend die het startsein vormt voor een gedegen

Verschillende verhalen over steekpartij bij Maksim Partycentrum

De steekpartij van zondagavond (rond 20.00 uur) bij Maksim Partycentrum in Westervoort kreeg landelijk veel aandacht. Bij de steekpartij raakte

Geverifieerd door MonsterInsights