Ozkara Advocaten in Arnhem verwelkomt Abdullah Bal als talentvolle advocaat

Ozkara Advocaten in Arnhem verwelkomt Abdullah Bal als talentvolle advocaat

Arnhem, 7 maart 2024

Een veelbelovende jonge advocaat, Abdullah Bal, treedt toe tot de gelederen van Ozkara Advocaten in Arnhem, met als doel zich te specialiseren in het complexe en gevoelige gebied van letselschaderecht. Na het afronden van zijn studie rechten en het behalen van zijn beëdiging als advocaat, heeft Abdullah Bal gekozen voor Ozkara Advocaten vanwege hun reputatie van uitmuntendheid in juridische dienstverlening en hun toewijding aan het bijstaan ​​van slachtoffers van letsels.

Gedreven door zijn sterke ethische principes

Gedreven door zijn sterke ethische principes en zijn verlangen om rechtvaardigheid te bevorderen, heeft Abdullah Bal ervoor gekozen om zijn loopbaan te beginnen bij Ozkara Advocaten, een toonaangevend advocatenkantoor dat bekend staat om zijn toewijding aan het verlenen van hoogwaardige juridische diensten aan cliënten in Arnhem en omstreken.

(ads) Hypotheekadviseur en aankoopbegeleider bij OZQUR

”Ik ben verheugd om mijn reis als advocaat te beginnen bij Ozkara Advocaten”

“Ik ben verheugd om mijn reis als advocaat te beginnen bij Ozkara Advocaten en om mijn bijdrage te leveren aan het team,” zegt Abdullah Bal. “Als afgestudeerde van de Radboud Universiteit en met een master in staats- en bestuursrecht van de UVA op zak, ben ik vereerd om beëdigd te zijn als advocaat. Letselschadezaken zijn vaak complex en emotioneel uitdagend, maar ik ben vastbesloten om de belangen van slachtoffers te behartigen en hen te helpen de rechtvaardigheid te krijgen die ze verdienen.”

Juridische bijstand aan slachtoffers van verkeersongevallen en arbeidsongevallen

Als een pas afgestudeerde advocaat zal Bal zich toeleggen op het verlenen van juridische bijstand aan slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen en andere vormen van persoonlijk letsel. Zijn focus op letselschade weerspiegelt zijn sterke overtuiging dat slachtoffers van letsels recht hebben op gerechtigheid en financiële compensatie voor hun schade.

“We zijn verheugd om Abdullah Bal te verwelkomen”

“We zijn verheugd om Abdullah Bal te verwelkomen bij ons kantoor en zijn enthousiast over zijn toewijding aan het vertegenwoordigen van slachtoffers van letselschade,” zegt Ismet Ozkara, directeur bij Ozkara Advocaten. “Met zijn frisse perspectief, vastberadenheid en toewijding aan zijn cliënten, zijn we ervan overtuigd dat Abdullah Bal een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons team.”

(ads) Letselschade | UWV zaken | IND | Vreemdelingenrecht

Abdullah Bal: ”Hij is niet alleen een idool voor mij”

Abdullah Bal is ook zijn oudere broer en advocaat Mustafa Bal niet vergeten; ”Met een diep gevoel van dankbaarheid wil ik mijn broer, Mustafa Bal, eren. Hij is niet alleen een idool voor mij, maar ook een onmisbare gids in mijn levenspad. Zijn wijsheid en begeleiding hebben me gevormd tot wie ik vandaag ben. Ik ben ontzettend trots en verheugd om aan te kondigen dat we nu ook collega’s worden. Ik kijk uit naar de samenwerking en de mogelijkheid om samen te groeien en te bloeien in ons professionele leven.”

Cliënten die op zoek zijn naar gespecialiseerde juridische bijstand op het gebied van letselschade kunnen nu contact opnemen met Ozkara Advocaten om een consultatie te plannen met Abdullah Bal en het team van ervaren advocaten.Related Articles

Harde lockdown! Alles gaat vannacht om 05.00 dicht

Bronnen bij RTL nieuws melden dat het Kabinet vanavond al met de mededeling gaat komen dat Nederland op slot gaat.

‘Huis-Gesprekken Aya Sofya moskee brengt buurtbewoners bij elkaar

De Arnhemse Aya Sofya moskee in Klarendal organiseert regelmatig huis-gesprekken om zo in contact te blijven met eigen leden en

Sanitairwinkel.nl huurt ca. 1.200 m² op Woonboulevard Arnhem-Zuid

ARNHEM – Op de Woonboulevard in Arnhem-Zuid heeft Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, in opdracht van Breevast, een langdurige huurovereenkomst gesloten met

Geverifieerd door MonsterInsights