De Alpha City Run is voor iedereen

De Alpha City Run is voor iedereen

Arnhem – 26-03-2024 | De Alpha City Run is ontstaan uit de droom van organisator en personal trainer Danny van Aanholt. Zelf opgegroeid in een omgeving met beperkte middelen, heeft Danny ervaren wat voor impact sport en bewegen heeft op de fysieke gezondheid en het mentale welzijn. Niet voor niets heeft burgemeester Ahmed Marcouch zijn naam verbonden aan de run. Daarnaast willen we dat de run voor iedereen toegankelijk is; de reden waarom je ook deel kunt nemen met de Gelrepas.

Prijzen verlaagd naar aanleiding van geluiden

Desondanks hebben we gemerkt dat de prijs van het evenement vaak als struikelblok werd genoemd voor deelname. De Alpha City Run is een obstacle run waar iedereen aan mee kan doen. Het is geen wedstrijd, je mag het parcours wandelend of hardlopend afleggen. En je mag elkaar helpen om de obstakels te overwinnen. De deelname zelf zou daarom nooit vanuit financiële redenen een obstakel mogen zijn. We hebben deze geluiden vanaf het begin serieus genomen en gezocht naar manieren om de prijs te verlagen.

Ozlem Ozay: Aankoopbegeleider en hypotheekadviseur bij OZQUR

Waardevolle partners waardoor inschrijfgeld is verlaagd

Het is dan ook met veel trots en blijdschap dat we kunnen delen dat we het inschrijfgeld drastisch hebben weten te verlagen. Dit is alleen mogelijk dankzij de financiële of materiële bijdrage van onze partners: onder andere Vitesse, Defensie, Boardbusters, BEA Vastgoed, XXL Nutrition en Mainfreight zetten zich in om de run voor iedereen toegankelijk te maken. Voor € 30 kun je zelf kiezen of je de 6,5 km route of de dubbele 13 km route loopt, met respectievelijk ruim 20 en 40 obstakels. Maar let op, deze prijs is alleen geldig bij inschrijving vóór 1 augustus. Na deze datum zal de inschrijfprijs stijgen naar €40.

Evenement verplaatst naar 6 oktober

Omdat de nieuwe opzet ervoor zorgt dat we samen met onze partners wat meer tijd nodig hebben én omdat we iedereen de kans willen geven om mee te doen, verplaatsen we het evenement van donderdag 9 mei naar zondag 6 oktober. Iedereen die al een kaartje had gekocht, heeft het verschil inmiddels teruggestort gekregen. Samen gaan we voor een gezonde en actieve gemeenschap in Arnhem!

Ozkara Advocaten

Related Articles

LIVE Turkije-Spanje kijken tijdens iftar-maaltijd in restaurant Arnhem

UPDATE 19:30 uur: Restaurant is helemaal volgeboekt voor de wedstrijd Turkije-Spanje. Er zijn alleen nog wat plekken over tijdens Turkije-Tsjechie.

Twee mannen aangehouden met 400 kilo vuurwerk

Het is weer bijna tijd voor vuurwerk. De voorbereidingen voor het kopen van vuurwerk is al van start gegaan.

VIDEO Bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum

Geverifieerd door MonsterInsights