Interim-Directeur: ‘De kans dat Vitesse volgend jaar niet meer bestaat, is best wel groot’

Interim-Directeur: ‘De kans dat Vitesse volgend jaar niet meer bestaat, is best wel groot’

Interim-directeur Edwin Reijntjes was woensdagochtend vrij duidelijk aan de journalisten van ESPN. De fans in Arnhem moeten serieus rekening houden met het feit dat Vitesse volgend jaar niet meer bestaat. Dit zijn best harde feiten van Edwin Reijntjes. (foto: Eigen archief, vanwege gedrag Vitesse inzake rechten delen we het zo)

‘Kans is groot dat Vitesse volgend jaar niet meer bestaat’

Reijntjes zegt in het interview dat de kans best groot is dat Vitesse volgend jaar niet meer bestaat. ,,Anders hadden ze mij niet gevraagd om het op te lossen. Als je zo lang bezig bent om een licentie vast te houden, dan is er iets aan de hand waardoor het ergens fout loopt.” Duidelijker kon de interim-directeur van Vitesse niet zijn. Zijn reactie is ook vrij helder naar de fans van Vitesse toe.

Aankoopbegeleider- en hypotheekadviseur Ozlem Ozay van OZQUR

‘Licentiecommissie kijkt naar de feiten, niet naar de historie en gevoelens’

Hij vervolgde als volgt verder: ,,Vitesse 1892 is een fantastische club, maar de licentiecommissie kijkt naar de feiten, en niet naar de historie en de gevoelens. Als je de mensen hier vraagt zou iedereen zeggen dat dit niet kan. Wij zullen de licentiecommissie moeten overtuigen dat er een plan ligt en die we gaan uitvoeren en die ook realistisch is.”

Er is zelfs een realistische scenario dat Vitesse rekening moet houden met een plan voor de KKD (Keuken Kampioen Divisie). Edwin-Reijntjes geeft aan dat hij als bestuurder rekening moet houden met een realistische plan. ,,Als je dan in de Eredivisie blijft, levert dat wel extra inkomsten op, terwijl je daar niet van ben uitgegaan. Het is niet helemaal realistisch om nu uit te gaan van een plan waarbij we alleen rekening houden met de Eredivisie.”

Advocaat vreemdelingenrecht | Advocaat letselschade


Related Articles

Opening nieuwe bloedbank Arnhem Presikhaaf

Op vrijdag 10 november wordt de nieuwe bloedbank in winkelcentrum Presikhaaf te Arnhem officieel geopend. Bij de nieuwe, grotere vestiging

Barbershop Halil zoekt versterking in zijn zaak

Barbershop Halil is hard op zoek naar versterking in zijn zaak. Ben jij degene die hem komt versterken?

Ontwerper duurzaam zwembad Valkenhuizen is bekend

Het bureau Hooper Architects uit het Brabantse Oosterhout mag het ontwerp maken voor de nieuwbouw van het Arnhemse zwembad Valkenhuizen.

Geverifieerd door MonsterInsights