Arnhem krijgt een nieuwe Turkse lunchzaak in Presikhaaf

Arnhem krijgt een nieuwe Turkse lunchzaak in Presikhaaf

Iets meer dan een jaar geleden sloot Sofra de deuren in de binnenstad van Arnhem. Dit leidde tot een storm aan treurige reacties. Niemand wilde dat Pakize Cilingir (58) de deuren zou sluiten, maar het was niet anders vanwege het pand dat verkocht zou worden. Daar komt dus nu verandering in.

(ads) Hypotheekadviseur en aankoopbegeleider Ozlem Ozay van OZQUR

Sofra opent nieuwe locatie in Presikhaaf

Goed nieuws dus voor alle fans van Sofra en Pakize, ze komt terug en opent een nieuwe Turkse lunchroom. Na ongeveer iets langer dan een jaar, heeft ze besloten om toch weer een nieuwe lunchroom te openen. De horecaondernemer opent haar nieuwe vestiging aan de Hanzestraat bij winkelcentrum Presikhaaf. Een verslaggever van de redactie kwam haar tegen bij Mulitcopy in Arnhem waar ze bezig was met de nieuwe menukaarten van Sofra en het nieuws bekend maakte.

Een moeder, zus of tante

In In De buurt zei Pakize Cilingir destijds dat iedereen haar als een soort moeder, zus of tante zag en ook graag langskomen voor Turkse lekkernijen. Presikhaaf is dus straks een Turkse lunchroom rijker zodra Pakize alles heeft geregeld. Heel lang zal het niet meer gaan duren. Met haar nieuwe lunchroom zal Pakize nog steeds mensen bij elkaar brengen met Turks eten.

Ozkara Advocaten in Arnhem


Related Articles

FOTO Enorme drukte in Presikhaaf tijdens opening grootste Turkse supermarkt

Na maanden van hard werken vond dinsdagmiddag de officiele opening plaats van de grootste Turkse supermarkt van Arnhem. De toekomstige

Perspectief op werk voor 7. 000 mensen dankzij Europese steun

In 2015 en 2016 hebben ruim 7.000 mensen perspectief op werk gekregen dankzij Europees geld. Gemeenten uit de arbeidsmarktregio Gelderland-Midden,

Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

De Steenstraat in Arnhem blijft booming voor ondernemers en bezoekers. Het is een van de bekendste winkelstraten van Gelderland en

Geverifieerd door MonsterInsights