Man overleden nadat hij in vuilniswagen terechtkwam

Man overleden nadat hij in vuilniswagen terechtkwam

Dinsdagochtend is een man overleden nadat hij in een vuilniswagen terechtkwam. De man is aan zijn verwondingen overleden. Inmiddels is er een bevestiging gekomen door de politie dat het om een man gaat. Bij het legen van de container ging het mis, omdat de man mogelijk aan het slapen was in de container. Zeker weten we het helaas nog niet.

Rond acht uur in de ochtend ging het mis

Het ongeval gebeurde aan Het Maisveld in Arnhem rond acht uur in de ochtend. Bij het legen van de container kwam de man per ongeluk in de vuilniswagen terecht. Vrij snel daarna werd de zwaargewonde man naar een ziekenhuis gebracht. Niet veel later daarna is de man overleden aan zijn verwondingen.

(ads) advocaat nodig in de buurt

Noodlottig ongeval

Op basis van de beschikbare informatie gaan de diensten er vanuit dat het gaat om een noodlottig ongeval. De politie bevestigde dit ook en startte direct een onderzoek in na de vreselijke gebeurtenis. Niets wijst er ook op dat de man bewust in de container aanwezig zou zijn. Ondanks een druk op een noodknop raakte de man ernstig gewond. Het is nu ook niet bekend hoe snel de man in de container is ontdekt.

De medewerkers van de vuilophaaldienst krijgen slachtofferhulp vanwege de effecten van de vreselijke gebeurtenis.

Ozlem Ozay aankoopbegeleider en hypotheekadviseur


Related Articles

Agenten vinden 55.000 euro aan hennep in Arnhem na vreemde tip

De politie heeft dinsdagochtend weer een hennepkwekerij ontdekt in een woning in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Net zoals bij de

Voorzitter ondernemersvereniging TOV presenteert nieuwste lid

De voorzitter van de Turkse ondernemersvereniging Aziz Zeyrek presenteerde donderdagavond een bijzondere foto met een van de nieuwste leden van

Mega wietkwekerij ontdekt boven winkelcentrum Presikhaaf

Dinsdagochtend trof de politie een mega wietkwekerij aan boven een van de woningen aan de Hanzestraat. Het gaat om een

Geverifieerd door MonsterInsights