Amerikaanse investeerder haakt toch af, flinke tegenvaller voor Vitesse

Amerikaanse investeerder haakt toch af, flinke tegenvaller voor Vitesse

Een Amerikaanse investeerder die interesse toonde om Vitesse over te nemen, haakt toch af. Nu blijft er nog maar een partij over die interesse heeft in Vitesse. Een Nederlandse partij is bereid om de club te redden. Overigens is niet bekend om welke Amerikaanse partij het gaat.

Deadline om sluitende begroting aan te leveren

Vitesse moest maandagavond alle cijfers en een sluitende begroting indienen bij de KNVB. Dit moest dan voor 00.00 uur gebeuren. De stukken moesten ook allerlei garanties hebben, om aan te tonen dat Vitesse niet in de problemen gaat komen. Zonder garanties krijg je geen licentie van de KNVB en is het einde verhaal voor Arnhem.

(ads) Ozkara Advocaten voor al uw juridische vragen

Amerikaan krijgt niks als club niet meer bestaat

Waarom de Amerikanen zijn afgehaakt is niet helemaal duidelijk. Of de investeerder een band had met de Amerikaan Coley Parry is ook niet duidelijk. De Amerikaan is nog steeds schuldeiser met een lening van 14,3 miljoen euro en is een spelletje aan het spelen door te onderhandelen. Parry weet natuurlijk ook dat hij niets krijgt als Vitesse volgende week niet meer bestaat.

De Amerikaan Parry wilde Vitesse eerder al overnemen, maar kreeg hiervoor geen toestemming van de KNVB. Als alles zo blijft zoals het is, lijkt de KNVB de licentie van Vitesse af te nemen, waarna Vitesse nog wel in bezwaar kan en ook nog naar de rechter toe kan stappen. In dat geval hebben de Arnhemmers meer tijd om te onderhandelen, als beide partijen niet willen dat de club failliet gaat.Related Articles

VIDEO Zoon bekende Nederlander wordt geterroriseerd na zijn uitspraak

De zoon van de bekende Nederlander krijgt meerdere bekers bier naar zijn hoofd.

Drukte vanavond in Arnhem vanwege herdenking Slag om Arnhem

Mogelijk heb je het al gezien in Arnhem. Groepen buitenlanders die met een gids door de binnenstad lopen of bij

Steunpakket van 2,75 miljoen voor culturele sector in Arnhem

Arnhem komt weer met een flinke steunpakket om de culturele sector tijdens de coronaperiode te ondersteunen. In 2020 was er

Geverifieerd door MonsterInsights