Steekpartij Steenstraat krijgt bizarre wending, vanwege steekincident bij Basic-Fit

by AMS97531A123 | 6 juli 2024 17:21

De steekpartij aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een andere wending nu bekend is geworden dat het incident aan de Walstraat hier ook mee te maken heeft. De verdachte was ook bij de Basic-Fit betrokken bij een steekincident, blijkt uit getuigenverklaringen.

Drie dagen geleden raakten twee personen gewond voor een cafe aan de Steenstraat. De ene gewonde was er erger aan toe dan de ander. De cafe was op dat moment gesloten, voorbijgangers zagen zelfs nog bloedplassen liggen op de tegels. Veel meer informatie kwam er ook niet. De politie was inmiddels al heel druk met het onderzoek en veiligstellen van de camerabeelden.

(ads) Ozkara Advocaten voor al uw juridische kwesties[1]

Een nog onbekende persoon werd eerder op de dag bij de Basic-Fit in het centrum van Arnhem gestoken in zijn Arm. Hij kreeg het aan de stok met iemand anders, omdat hij hem al had aangekeken, waarop er ruzie ontstond. Een omstander bij Basic-Fit greep in, met gevaar voor eigen leven, door de steker de sportschool uit te krijgen. De verdachte renden daarna weg richting de Steenstraat. Zonder deze omstander, zou het dus nog veel erger zijn voor de gewonde man.

Uit een reactie van een van de agenten, tijdens een getuigenverklaring, blijkt dat de verdachte richting de Steenstraat is gegaan en daar ook een conflict kreeg met iemand anders. Wat daar precies gebeurde is niet bekend, maar beide personen raakten gewond. Ook de verdachte dus.

In diverse media kwam er een verklaring dat beide incidenten niets met elkaar te maken hebben, terwijl HaberArnhem op basis van anonieme bronnen kan bevestigen dat het steekincident bij de Basic-Fit en de steekpartij aan de Steenstraat te maken veroorzaakt is door dezelfde persoon. Zodra we meer weten over beide incidenten, laten we het weten.

(ads) hypotheekadviseur en aankoopbegeleider Ozlem Ozay[2]
Endnotes:
  1. (ads) Ozkara Advocaten voor al uw juridische kwesties: https://haberarnhem.nl/2024/04/29/ozkara-advocaten-trekt-internationale-aandacht-van-elsweide-tot-kayserispor-in-sponsordeal/
  2. (ads) hypotheekadviseur en aankoopbegeleider Ozlem Ozay: https://haberarnhem.nl/2023/11/27/aankoopbegeleider-ozlem-ozay-woningmarkt-is-waar-mijn-hart-ligt/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2024/07/06/steekpartij-steenstraat-krijgt-bizarre-wending-vanwege-steekincident-bij-basic-fit/