Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart haalt SUEZ weer één keer in de twee weken uw GFT-afval op. Dit maakt de gemeente bekend in een persbericht.

Groente-, fruit- en tuinafval is biologisch afval en wordt ook wel GFT genoemd. In Arnhem wordt het GFT gescheiden ingezameld. Ook losse bladeren horen bij het GFT.
Groene minicontainer
Bewoners van laagbouw gebruiken voor GFT-afval een groene minicontainer (kliko). Deze groene minicontainer wordt één keer in de 2 weken geleegd. In de winter is er minder tuinafval en daarom wordt in december, januari en februari het GFT-afval één keer in de 4 weken opgehaald. U vindt de actuele ophaalgegevens van uw adres via onze digitale afvalwijzer. Het GFT-afval gaat naar een bedrijf dat het afval composteert. Meer informatie over minicontainers (ruilen/beschadigd, etc.).

Meer informatie
U vindt de actuele ophaalgegevens van uw adres in de digitale afvalwijzer. Op www.arnhem.nl/gft leest u meer informatie over groente-, fruit- en tuinafval.
ReactiesRelated Articles

Turkse supermarkt komt weer met spotgoedkope aanbiedingen

De bekende Turkse supermarkt uit Arnhem, Guven Supermarkt, komt woensdag weer met megakortingen. Dit blijkt uit een nieuwe actiefolder die

Arnhem krijgt unieke Baby Spa en Welness locatie

Arnhem krijgt binnenkort een unieke Baby Spa en Welness in de stad. Een expert zal rustgevende massage gaan aanbieden aan

De Gelderlander blundert met advertentie en dupeert Arnhemse ondernemer

Ze zijn weer goed bezig  bij De Gelderlander. Vrijdag kwamen de lezers van de krant een grote advertentie tegen van