Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart haalt SUEZ weer één keer in de twee weken uw GFT-afval op. Dit maakt de gemeente bekend in een persbericht.

Groente-, fruit- en tuinafval is biologisch afval en wordt ook wel GFT genoemd. In Arnhem wordt het GFT gescheiden ingezameld. Ook losse bladeren horen bij het GFT.
Groene minicontainer
Bewoners van laagbouw gebruiken voor GFT-afval een groene minicontainer (kliko). Deze groene minicontainer wordt één keer in de 2 weken geleegd. In de winter is er minder tuinafval en daarom wordt in december, januari en februari het GFT-afval één keer in de 4 weken opgehaald. U vindt de actuele ophaalgegevens van uw adres via onze digitale afvalwijzer. Het GFT-afval gaat naar een bedrijf dat het afval composteert. Meer informatie over minicontainers (ruilen/beschadigd, etc.).

Meer informatie
U vindt de actuele ophaalgegevens van uw adres in de digitale afvalwijzer. Op www.arnhem.nl/gft leest u meer informatie over groente-, fruit- en tuinafval.
ReactiesRelated Articles

Dure schoenen Arnhemmer tijdens uitgaan gejat door onbekenden

Een 29-jarige Arnhemmer raakte afgelopen weekend zijn dure schoenen kwijt, nadat hij eerst werd mishandeld op de Korenmarkt. Om welke

VIDEO NOS cameraman trapt vlogger in elkaar

Terwijl de mensen van de NOS interviews houden met mensen op straat, komen ze vlogger IkVosOnline tegen. De vlogger krijgt

Chaos in Presikhaaf door hevige regenbui

Het was vandaag in heel Arnhem chaos voor het verkeer en alle gebruikers. Rond 16:00 uur was het haast onmogelijk