Sterspelers Veluwezoom (3) pakken overwinning tegen tweede AZ 2000

Sterspelers Veluwezoom (3) pakken overwinning tegen tweede AZ 2000

Bij het derde elftal van Veluwezoom is iedereen weer ‘happy’ na de kraker tegen het tweede van AZ 2000. De thuisploeg scoorde de 3-2 pas in de slotfase van de wedstrijd. Killer Ranny werd matchwinner bij Veluwezoom doordat hij ook de 3-2 scoorde. (foto: Elftalleider Veluwezoom 3)

Echte Turkse kraker
De Turkse kraker zorgde al wekenlang voor spanning bij de spelers van beide elftallen. Veel spelers waaronder Hamit Dilekci, Ali Deniz en Mehmet Akpolat van Veluwezoom en Mustafa Kermen, Oktay Aydemir en Mustafa Toprak van AZ 2000 kennen elkaar al jaren uit de stad of van eerdere wedstrijden bij ESCA of AFC Arnhem. Hierdoor was er ook meer publiek dan tijdens ‘normale’ wedstrijden van beide ploegen. Sterspeler Ali Deniz was vanwege een blessure afwezig bij de thuisploeg.
Stand bij rust 2-0
Voor rust kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong door twee prachtige afstandsschoten van Mehmet ‘Zidane’ Akpolat en Ranny. Mustafa Kermen en zijn teamgenoten werden pas in de tweede helft wakker en kwamen terug (2-1) dankzij een intikkertje van ‘Texacoboy‘ Mustafa Kermen. Een afstandsschot van Sinan Ustun  zorgde voor de gelijkmaker en feestvreugde bij de bezoekers.

Ranny matchwinner
De slotminuten waren spannender dan ooit. Een counter van Veluwezoom werd in de slotfase afgemaakt door Ranny die de 3-2 van de middag en zijn tweede doelpunt maakte.

Bij Veluwezoom spelen verder de bekende amateurvoetballers waaronder Samir Yazilitas, Egepehlivan’s (drie broertjes), Vedat Unal, Sultan Dag en Kadir Bozdag.
Reacties


Tags assigned to this article:
Arnhem-zuidAz 2000derby arnhemkrakerVeluwezoom

Related Articles

Bekende Arnhemse voetballer van SML naar Turkse Hatayspor

Oud-SML speler Akin Zeyrek komt sinds kort uit voor het Turkse Hatayspor dat uitkomt in de Turkse Eerste Divisie. Hij

Gigantische motorcrash tijdens Moto2 op Motorland Aragon

Gigantische motorcrash tijdens Moto2. Reacties

Van Beukering kampioen met Veluwezoom O11 in hoofdklasse

John van Beukering gaat toch mogelijk zijn grote broer Dennis van Beukering inhalen als trainer. De ex-voetballer van Vitesse en