Sterspelers Veluwezoom (3) pakken overwinning tegen tweede AZ 2000

Sterspelers Veluwezoom (3) pakken overwinning tegen tweede AZ 2000

Bij het derde elftal van Veluwezoom is iedereen weer ‘happy’ na de kraker tegen het tweede van AZ 2000. De thuisploeg scoorde de 3-2 pas in de slotfase van de wedstrijd. Killer Ranny werd matchwinner bij Veluwezoom doordat hij ook de 3-2 scoorde. (foto: Elftalleider Veluwezoom 3)

Echte Turkse kraker
De Turkse kraker zorgde al wekenlang voor spanning bij de spelers van beide elftallen. Veel spelers waaronder Hamit Dilekci, Ali Deniz en Mehmet Akpolat van Veluwezoom en Mustafa Kermen, Oktay Aydemir en Mustafa Toprak van AZ 2000 kennen elkaar al jaren uit de stad of van eerdere wedstrijden bij ESCA of AFC Arnhem. Hierdoor was er ook meer publiek dan tijdens ‘normale’ wedstrijden van beide ploegen. Sterspeler Ali Deniz was vanwege een blessure afwezig bij de thuisploeg.
Stand bij rust 2-0
Voor rust kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong door twee prachtige afstandsschoten van Mehmet ‘Zidane’ Akpolat en Ranny. Mustafa Kermen en zijn teamgenoten werden pas in de tweede helft wakker en kwamen terug (2-1) dankzij een intikkertje van ‘Texacoboy‘ Mustafa Kermen. Een afstandsschot van Sinan Ustun  zorgde voor de gelijkmaker en feestvreugde bij de bezoekers.

Ranny matchwinner
De slotminuten waren spannender dan ooit. Een counter van Veluwezoom werd in de slotfase afgemaakt door Ranny die de 3-2 van de middag en zijn tweede doelpunt maakte.

Bij Veluwezoom spelen verder de bekende amateurvoetballers waaronder Samir Yazilitas, Egepehlivan’s (drie broertjes), Vedat Unal, Sultan Dag en Kadir Bozdag.
Reacties


Tags assigned to this article:
Arnhem-zuidAz 2000derby arnhemkrakerVeluwezoom

Related Articles

Laatste dag voor pre-sales tickets Rico vs Badr in Arnhem

Als je als een van de eersten een ticket wilt voor het gevecht van de eeuw in het Gelredome dan

Voetballer de Paasberg traint ook tijdens vakantie in Turkije

De aanvaller van voetbalvereniging De Paasberg uit Arnhem, Murat Senyer, geniet van zijn vakantie in Turkije. Hij is tijdens zijn

Bekende Gelderse Turk maakt comeback bij Elsweide

Fatih Yilanci (ex-Anadolu’90) keerde vandaag weer als doelman terug bij voetbalclub Elsweide. De boomlange keeper kreeg vandaag speeltijd van trainer