Aankoopbegeleider Özlem Özay: “Woningmarkt is waar mijn hart ligt”

Aankoopbegeleider Özlem Özay: “Woningmarkt is waar mijn hart ligt”


Het vinden van de perfecte woning kan een uitdagende en stressvolle taak zijn. Daarom is het inschakelen van een aankoopbegeleider van onschatbare waarde. OZQUR heeft de expertise en ervaring om je door het complexe proces van het zoeken naar een huis te leiden. Als aankoopbegeleider kennen we de lokale markt, hebben inzicht in de huidige prijzen en kunnen we helpen bij het identificeren van jouw specifieke woonbehoeften. Met een team van 4 adviseurs en 4 binnendienstmedewerkers staan wij voor u klaar.

Wat doet een aankoopbegeleider van OZQUR?
Een aankoopbegeleider fungeert als jouw vertegenwoordiger en onderhandelt namens jou met verkopers en makelaars. OZQUR kan je helpen bij het vinden van woningen die aan jouw criteria voldoen, je adviseren over de waarde van het onroerend goed en je begeleiden tijdens bezichtigingen. Bovendien kan OZQUR je helpen bij het beoordelen van de staat van de woning en eventuele verborgen gebreken identificeren, wat essentieel is om onaangename verrassingen na de aankoop te voorkomen.

Wat doet een hypotheekadviseur van OZQUR?
Een hypotheekadviseur is eveneens van onschatbare waarde bij het kopen van een huis. OZQUR analyseert jouw financiële situatie, beoordeelt je mogelijkheden en helpt je bij het verkrijgen van de best mogelijke hypotheek. Een hypotheekadviseur kan verschillende hypotheekopties presenteren, rentetarieven vergelijken en je begeleiden door het aanvraagproces.

Kan ik beide expertises inzetten?
JA, dat kan! Sterker nog, OZQUR is beide. Het inzetten van zowel een aankoopbegeleider als een hypotheekadviseur biedt een allesomvattend benadering van het koopproces van een huis. OZQUR verlichten niet alleen de last van het zoeken naar een woning en het verkrijgen van een hypotheek, maar bieden ook deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je weloverwogen beslissingen neemt en met vertrouwen de stap naar jouw nieuwe huis kunt zetten.

Samengevat, het inzetten van een aankoopbegeleider die ook als hypotheekadviseur fungeert, biedt geïntegreerd advies, efficiëntie en maatwerkoplossingen die kunnen resulteren in een soepelere en meer geïnformeerde aankoop van een woning, waarbij zowel het pand als de financiering optimaal worden geregeld.

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Özlem Özay en woon in Arnhem. Ik heb een lange geschiedenis in de bancaire sector: 6 jaar Rabobank en de laatste 10 jaar bij ABN AMRO Bank als (Internationaal) Hypotheekadviseur en Accountmanager Hypotheken. Bij OZQUR werk ik als Aankoopbegeleider en Hypotheekadviseur voor regio Arnhem, Nijmegen en Utrecht.  

“Woningmarkt is waar mijn hart ligt”

Mijn kennis en ervaring over hypotheken ligt bij zowel starters als doorstromers op de woningmarkt. Daarnaast heb ik jarenlang Expats, (Internationale) Diplomaten en zakelijke klanten voorzien van financieel advies.  Hiernaast ben ik geregistreerd en gecertificeerd Aankoopbegeleider. Ik ken de vastgoedmarkt als geen ander en kan je helpen bij het beoordelen van de staat van de woning en eventuele verborgen gebreken identificeren. Dit is essentieel om onaangename verrassingen na de aankoop te voorkomen. Tot slot kan ik u voorzien van juiste advies en begeleiding tijdens het aankoopproces van uw droomhuis.

OZQUR
Regio Arnhem/Nijmegen: Özlem Özay

Telefoonnummer: 06 – 2926 0232

E-Mail: O.Ozay@ozqur.nl

Meer info over OZQUR



Related Articles

Beste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem

De ‘Best Performing Medewerker Klanttevredenheid’ van alle T-Mobile vestigingen in heel Nederland komt uit Arnhem. (foto: facebook)

Bulgaarse dievenbende bezoekt lege huizen in Klarendal

Verschillende bronnen melden dat Bulgaarse criminelen actief zijn in de Arnhemse wijk Klarendal om woninginbraken te plegen. De groep gaat

VIDEO Wanneer mag een agent gericht schieten op een verdachte

Wanneer mag een agent gericht schieten op een verdachte?

Geverifieerd door MonsterInsights