Doodgereden Arnhemse overvaller was geen Turk of Marokkaan

Doodgereden Arnhemse overvaller was geen Turk of Marokkaan

De overvaller die vorige week in Arnhem werd doodgereden blijkt geen Turkse of een Marokkaanse achtergrond te hebben. Op social media was het meteen raak met geruchten over de achtergrond van de overvaller, ondanks dat de politie niets naar buiten bracht. Meteen werden Nederlandse Turken en Marokkanen, zoals altijd weer neergezet, als halve criminelen.
Overvaller is geen Turk of Marokkaan
Op boevennieuws.nl is te lezen dat de doodgereden overvaller een bekende was van de politie en vroeger bij een bende zat in Breda. Volgens Boevennieuws.nl was John A. een van de kernleden van de jeugdbende Quick Boys in Breda.

Gewoon een blanke overvaller
Opvallend is wel dat de politie niet meteen naar buiten bracht wat de achtergrond was van de overvaller. Normaal is dit vaak wel het geval. Normaal melden ‘bronnen dichtbij de politie’ dat het een man met een getinte huidskleur was of wordt zijn nationaliteit genoemd. Mogelijk dat dit nu bewust niet is genoemd, omdat de overvaller al was overleden. Zeker weten we het niet.

Arnhemse verdachten allemaal vrij
De Arnhemse verdachten van de ‘moord’ op de overvaller zijn inmiddels al weer vrijgelaten. De advocaat van de bekende Arnhemmer Albert. K maakte dit eerder bekend aan verschillende media. Arnhemmer Albert K. handelde destijds uit noodweer om zijn partner, zijn kinderen en zich zelf te beschermen. Hoe de aanrijding precies heeft plaatsgevonden is nog steeds niet bekend.
Reacties


Tags assigned to this article:
Albert K.Arnhemse ondernemeroverval arnhem

Related Articles

Politiek Arnhem stelt vragen over ‘gedwongen’ verhuizing Cosmicus

De PvdA en Zuid Centraal waren blij verrast met de mededeling van het college dat de Cosmicus en de Rank

Restaurant in Arnhem neemt geen risico met bezorgen

Een van de bekendste restaurants in Arnhem, Chicos Place, neemt geen enkele risico met het coronavirus. Het bedrijf heeft vele

Arnhemse tafeltennisster Suzanne speelt op hoogste niveau in Duitsland

Arnhem heeft veel meer topsporters dan velen weten. De hoofdstad van Gelderland heeft ook een van de beste tafeltennissers van