Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Niet alleen Imparator Boga werd kampioen met de F1 bij Elsweide. De F2 van Elsweide, Elsweide Onder 9, werd ook kampioen in de vijfde klasse van het KNVB jeugdvoetbal. 

Huldiging in clubgebouw
Onlangs was er een huldiging in het clubgebouw van de succesvolle club in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Hoofdtrainer Sezgin hield een toespraak tijdens de huldiging en bedankte alle spelers een voor een. De ouders stonden massaal gereed om foto’s te maken en om jeugdigspelers te feliciteren. Samen met assistent-trainer Osman Salman was het duo succesvol met 31 punten na twaalf wedstrijden. RKHVV JOG-5G en DVOV-JO9-6 werden ook kampioen omdat beide elftallen ook 31 punten hadden gehaald.

‘Goed jaar voor de jeugd’
Sezgin Avci benadrukte in zijn speech dat het een goed jaar was voor de jeugd van Elsweide en de F2. Alle spelers werden tijdens de huldiging op alfabetische volgorde opgeroepen voor een medaille en een unieke beker. ‘Alles spelers hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt. Als de spelers in het nieuwe seizoen ook bij elkaar blijven zullen we vast en zeker succes boeken.

Opvallende namen
Enkele opvallende spelers bij de F2 waren doelman Arda die aardig wat skills heeft en goed is met het tegenhouden van strafschoppen. De andere Arda ook wel bekend als ‘De Breker’ is de meest fanatieke speler van het elftal en een garantie voor een sterke verdediging. Berke is een van de jongste van het team en ontwikkelt zich goed. Emre Güngörmüş behoort tot de sterke spelers van het elftal en is een echte bikkelaar. Mete Avci heeft de bijnaam ‘Snelle Jelle’ gekregen omdat hij snel is en de zoon van de hoofdcoach.  Saruhan is een lieve jongen volgens de coach en speelt volgend seizoen weer mee. Supan is ook een bikkelaar en een sterke speler voor zijn leeftijd.

De Onder 9 elftallen van Elsweide spelen wel in de vijfde klasse van het jeugdelftal. Ondanks dat de jongens net zijn begonnen met voetballen, is de concurrentie minder sterk. In hogere klassen zal blijken of de succestrainers Mehmet Boga en Sezgin Avci progressie boeken met hun talentvolle spelers.

Trainer Sezgin Avci trots op zijn spelers…Hakan. K tijdens prijsuitreiking aan eigen zoon Arda

Boys van Elsweide F2 trots op hun eerste beker…

Trots ouders van de kampioenen…ReactiesRelated Articles

Turkse ‘killer’ uit Arnhem topscorer van Gelderland

De 33-jarige Nedelandse Turk in dienst bij Veluwezoom is op dit moment topscorer van Gelderland. (foto: HetGelderseVoetbal.nl) Reacties

MASV wint stadsderby tegen Elsweide

MASV doet goede zaken om kampioen te worden in de vijfde klasse. De club uit Arnhem-Zuid won afgelopen zondag met

Harun Köprülü scoort twee belangrijke doelpunten tegen Voorst

Elsweide heeft de goede start van de derde periode een goede vervolg gegeven door weer te winnen. De ploeg uit