Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Niet alleen Imparator Boga werd kampioen met de F1 bij Elsweide. De F2 van Elsweide, Elsweide Onder 9, werd ook kampioen in de vijfde klasse van het KNVB jeugdvoetbal. 

Huldiging in clubgebouw
Onlangs was er een huldiging in het clubgebouw van de succesvolle club in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Hoofdtrainer Sezgin hield een toespraak tijdens de huldiging en bedankte alle spelers een voor een. De ouders stonden massaal gereed om foto’s te maken en om jeugdigspelers te feliciteren. Samen met assistent-trainer Osman Salman was het duo succesvol met 31 punten na twaalf wedstrijden. RKHVV JOG-5G en DVOV-JO9-6 werden ook kampioen omdat beide elftallen ook 31 punten hadden gehaald.

‘Goed jaar voor de jeugd’
Sezgin Avci benadrukte in zijn speech dat het een goed jaar was voor de jeugd van Elsweide en de F2. Alle spelers werden tijdens de huldiging op alfabetische volgorde opgeroepen voor een medaille en een unieke beker. ‘Alles spelers hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt. Als de spelers in het nieuwe seizoen ook bij elkaar blijven zullen we vast en zeker succes boeken.

Opvallende namen
Enkele opvallende spelers bij de F2 waren doelman Arda die aardig wat skills heeft en goed is met het tegenhouden van strafschoppen. De andere Arda ook wel bekend als ‘De Breker’ is de meest fanatieke speler van het elftal en een garantie voor een sterke verdediging. Berke is een van de jongste van het team en ontwikkelt zich goed. Emre Güngörmüş behoort tot de sterke spelers van het elftal en is een echte bikkelaar. Mete Avci heeft de bijnaam ‘Snelle Jelle’ gekregen omdat hij snel is en de zoon van de hoofdcoach.  Saruhan is een lieve jongen volgens de coach en speelt volgend seizoen weer mee. Supan is ook een bikkelaar en een sterke speler voor zijn leeftijd.

De Onder 9 elftallen van Elsweide spelen wel in de vijfde klasse van het jeugdelftal. Ondanks dat de jongens net zijn begonnen met voetballen, is de concurrentie minder sterk. In hogere klassen zal blijken of de succestrainers Mehmet Boga en Sezgin Avci progressie boeken met hun talentvolle spelers.

Trainer Sezgin Avci trots op zijn spelers…Hakan. K tijdens prijsuitreiking aan eigen zoon Arda

Boys van Elsweide F2 trots op hun eerste beker…

Trots ouders van de kampioenen…ReactiesRelated Articles

Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Alperen Solmaz, Mustafa Kucuk, Osman Becerikli en Orkun Keyfi zijn gelukkiger dan ooit. De Nederlandse Turken bij de Arnhemse club

Wethouder Van Dellen trots op uitzonderlijke prestatie Husniye (17)

De prestaties van de Arnhemse bokser Husniye Calisir heeft ook in Arnhem de nodige aandacht gekregen. Husniye werd derde tijdens

Bekende vlogger gespot bij Boxing By Kasap

De bekende Arnhemse vlogger en motivator Bahri Özsoy is maandagavond tijdens een pittige training gespot bij de Arnhemse boksschool Boxing