Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

De grote vechtpartij zondagavond in Druten zorgde voor veel ophef in heel Nederland. Het ging er ook heftig aan toe volgens berichtgeving van Omroep Gelderland. Omroep Gelderland hield een interview met een van de jongens die zwaar werd toegetakeld. (foto: screenshot)

Meerdere keren met hamer geslagen
Aan Omroep Gelderland vertelde de 19-jarige Yıldırım Şengül dat hij meerdere keren met een hamer werd geslagen. De 19-jarige heeft ook allerlei wonden aan zijn hoofd en armen overgehouden, nadat bij hem werd ingebeukt met een hamer. Zijn broer is erger aan toe, die moest direct geopereerd worden aan zijn vingers. Opvallend genoeg blijft de 19-jarige jongen zeer kalm en deelt hij verschillende details over de vechtpartij.

Acht auto’s vernield
Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet duidelijk. Meerdere mensen raakten zondagavond gewond en acht auto’s werden in brand gestoken en vernield. De ‘tegenpartij’ uit Tiel was dus extreem woedend. Volgens de 19-jarige Yıldırım Şengül ging het om een ruzie dat was ontstaan na werkzaamheden (400 uur) waarvoor niet was betaald.ReactiesRelated Articles

Arnhemse barber kan tijdelijk niet knippen vanwege bizarre blessure

De bekende Iraanse barber uit Arnhem, Arad van Born to Cut, kan tijdelijk niet knippen vanwege een vreemde blessure. Volgens bronnen dichtbij de

Vreemde Erdogan tweet van hoofdredacteur lokale omroep

De hoofdredacteur van RTV Arnhem, Dick Ter Hark, trok gisteren veel aandacht met zijn opmerkelijke tweet richting DENK-kamerlid Tunahan Kuzu,

Ook bekende Arnhemmers aanwezig tijdens boekpresenatie

Murat Gedik, voorzitter van de Turkse Federatie Nederland, presenteerde woensdagavond in Rotterdam zijn nieuwe boek ‘Türk’e ve Özelde Avrupa Türk’üne