Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

De grote vechtpartij zondagavond in Druten zorgde voor veel ophef in heel Nederland. Het ging er ook heftig aan toe volgens berichtgeving van Omroep Gelderland. Omroep Gelderland hield een interview met een van de jongens die zwaar werd toegetakeld. (foto: screenshot)

Meerdere keren met hamer geslagen
Aan Omroep Gelderland vertelde de 19-jarige Yıldırım Şengül dat hij meerdere keren met een hamer werd geslagen. De 19-jarige heeft ook allerlei wonden aan zijn hoofd en armen overgehouden, nadat bij hem werd ingebeukt met een hamer. Zijn broer is erger aan toe, die moest direct geopereerd worden aan zijn vingers. Opvallend genoeg blijft de 19-jarige jongen zeer kalm en deelt hij verschillende details over de vechtpartij.

Acht auto’s vernield
Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet duidelijk. Meerdere mensen raakten zondagavond gewond en acht auto’s werden in brand gestoken en vernield. De ‘tegenpartij’ uit Tiel was dus extreem woedend. Volgens de 19-jarige Yıldırım Şengül ging het om een ruzie dat was ontstaan na werkzaamheden (400 uur) waarvoor niet was betaald.ReactiesRelated Articles

Is MASV-spits Gürbüz toch op tijd fit voor de Beker-finale?

MASV-spits Esen Gürbüz heeft heel wat vraagtekens in de Arnhemse voetbalwereld opgeroepen. De Turkse vedette van de Arnhemse club MASV

Zus bekende Arnhemmer maakt filmpje met Najib Amhali in Istanbul

De zus van de bekende Arnhemmers Ahmet en Oguzhan Bozdag is onlangs gespot in een filmpje met Najib Amhali. Demet

Voor je het weet, koop je gestolen spullen…

Ook jij kunt helpen om heling te voorkomen, aldus de politie in Arnhem-Noord. Via socia media werd onderstaande gedeeld; Reacties