Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

De grote vechtpartij zondagavond in Druten zorgde voor veel ophef in heel Nederland. Het ging er ook heftig aan toe volgens berichtgeving van Omroep Gelderland. Omroep Gelderland hield een interview met een van de jongens die zwaar werd toegetakeld. (foto: screenshot)

Meerdere keren met hamer geslagen
Aan Omroep Gelderland vertelde de 19-jarige Yıldırım Şengül dat hij meerdere keren met een hamer werd geslagen. De 19-jarige heeft ook allerlei wonden aan zijn hoofd en armen overgehouden, nadat bij hem werd ingebeukt met een hamer. Zijn broer is erger aan toe, die moest direct geopereerd worden aan zijn vingers. Opvallend genoeg blijft de 19-jarige jongen zeer kalm en deelt hij verschillende details over de vechtpartij.

Acht auto’s vernield
Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet duidelijk. Meerdere mensen raakten zondagavond gewond en acht auto’s werden in brand gestoken en vernield. De ‘tegenpartij’ uit Tiel was dus extreem woedend. Volgens de 19-jarige Yıldırım Şengül ging het om een ruzie dat was ontstaan na werkzaamheden (400 uur) waarvoor niet was betaald.ReactiesRelated Articles

Kraamzorg Roza geeft een kraamshower kado

Kraamzorg Roza heeft een nieuwe actie voor zwangere vrouwen. Het bedrijf maakte bekend dat bij nieuwe aanmeldingen, de kraamshower van

Bedrijfscomplex van ca. 10.000 m² in Duiven heeft een nieuwe eigenaar

DUIVEN – Het bedrijf 4Pet Recycling, dat petflessen verwerkt, opent eind dit jaar de nieuwe locatie op bedrijventerrein InnoFase, aan

Arnhemse Dafne Schippers bezorgt ook EK-goud met estafette vrouwen

Arnhemse Dafne Schippers bezorgt ook goud met estafette vrouwen. Reacties