Deze Arnhemmers veranderen jouw tuin in een unieke kunstwerk

Deze Arnhemmers veranderen jouw tuin in een unieke kunstwerk

Arnhem heeft er een nieuwe tegelzetbedrijf erbij. De gebroeder’s Karaca van Karaca Bouw doen allerlei bouwwerkzaamheden en laten iedereen letterlijk genieten als bijvoorbeeld een tuin er weer fraai bij ligt. De heren zijn volgens hun bedrijfspagina al weken druk met het aanleggen van prachtige tuinen in Arnhem en omgeving.

Foto: facebook.com/karacabouw



Kunst en sfeer in de tuin

Niet iedereen is in staat om een kunstwerk te maken van uw voor-of achtertuin. Bij Karaca Bouw leggen ze unieke bestratingen aan. Dit blijkt ook uit de verschillende berichten die het bedrijf sinds kort deelt via social media. Overdrijven is natuurlijk een vak, maar als je een paar minuten kijkt naar wat de heren hebben afgeleverd begrijp je wat wij bedoelen. Je tuin veranderen in een prachtige kunstwerk is dus mogelijk.

Advies van Karaca bouw is mooi meegenomen

Het is niet makkelijk om de juiste sfeer in uw tuin te bereiken. Door het grote aanbod is het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt. Karaca Bouw kan daar zeker ook een rol in spelen. Vooor vragen over prijzen en beschikbaarheid van de heren is het handig om contact op te nemen met Karaca Bouw.






Related Articles

Domste koperdieven van Arnhem ‘vannacht’ op dak aangehouden

Volgens een persbericht van de politie zijn vannacht twee Arnhemmers van 29 en 37 jaar aangehouden op verdenking van diefstal

Arnhem kiest voor duurzaam vervoer om binnenstad bereikbaar te houden

De Arnhemse binnenstad wint als woonomgeving, maar ook als werk- en beleefomgeving voortdurend aan populariteit.

Ontwerp wandelroute Slag om Arnhem en maak kans op 1000 euro

De gemeente Arnhem schrijft een ideeënwedstrijd uit voor een goede looproute van station Arnhem Centraal naar Airborne at the Bridge

Geverifieerd door MonsterInsights