Arnhem krijgt een nieuwe Turkse bakkerij op bijzondere locatie

Arnhem krijgt een nieuwe Turkse bakkerij op bijzondere locatie

Arnhem krijgt binnenkort een gloednieuwe Turkse bakkerij in de stad. De nieuwe Turkse bakkerij wordt binnen 6 tot 8 weken geopend aan de Driekoningendwarsstraat nummer 8. De bekende Arnhemse bakker Divan opent hier haar tweede vestiging.

Bakkerij komt op bekende locatie

De bakkerij komt in een voormalig pand van bakkerij Mekke dat 40 jaar geleden haar deuren als eerste Turkse bakkerij in Arnhem opende. Volgens een persbericht van de het management van Divan bakkerij aan de hommelstraat opent het succesvolle bedrijf de 2e vestiging in Arnhem op deze locatie. Bakkerij Divan was eerder ook al in het nieuws vanwege een lahmacun-record dat werd verbroken.

Gloednieuwe winkel…

‘Het wordt een gloednieuwe winkel met hetzelfde concept als Divan aan de hommelstraat. We hebben alles vernieuwd en zullen met een nieuw interieur ook iedereen welkom heten tijdens de opening.Veel vraag naar Turks brood

Met de 2e vestiging zal Divan nog meer gaan bezorgen dan de bestaande zaak. ‘Er is veel vraag in heel Gelderland voor Turks brood, vooral door bedrijven uit de regio. Met onze steenoven kunnen we straks ook speciaal Turks brood leveren in de hele stad en regio.’ De Turkse bakker aan de Driekoningendwarsstraat zal de opening later bekend maken met speciale aanbiedingen voor bedrijven en partiuclieren.

Derde vestiging in Nijmegen

Bronnen dichtbij Divan melden ook dat het bedrijf bezig is met een derde vestiging in Nijmegen. Het concept is zo interessant en laagdrempelig dat de bekende Turkse bakker de mogelijkheden in Nijmegen heeft onderzocht en hier positief tegenover staat.


ReactiesRelated Articles

Gemeente Arnhem: Alleen poep, plas en toiletpapier in riool

De gemeente Arnhem doet er alles aan om de burger te informeren over wat er wel en niet in het

VIDEO Man negeert stopteken en ramt politieauto tijdens achtervolging

Maandagavond rond 21.00 uur zag de politie een bestuurder bellen achter het stuur en besloot een volgteken te geven. Hierop