Bekende Arnhemmers gespot in Istanbul tijdens Turkse klassieker

Bekende Arnhemmers gespot in Istanbul tijdens Turkse klassieker

Afgelopen weekend was er niet alleen een klassieker in Rotterdam tussen twee Nederlandse topclubs. Ook in Istanbul was er een kraker tussen Galatasaray en Fenerbahce waar velen op af kwamen. Voetballiefhebbers uit Arnhem vlogen zelfs naar Istanbul om de wedstrijd live te volgen.

Elsweide delegatie in Istanbul

Volgens verschillende bronnen waren Nabil Nassri en Emre Yaman (Elsweide) samen met Emre en Kaan Zorlu in Istanbul voor een tour door de stad en een bezoek aan de Turkse derby. Doelman Alperen Bayram ging ook gezellig mee. Het eerste elftal van Elsweide won overigens voor het eerst in de competitie nu de heren afwezig waren.

Turkse kraker trekt veel publiek

De Turkse kraker trekt de laatste jaren steeds meer publiek uit het buitenland, mede omdat het betaalbaar is geworden om even naar Istanbul te vliegen. De bovengenoemde Arnhemmers zijn dan ook bekende voetbalfiguren die er alles aan doen om te genieten van voetbal. Alle heren zijn ook nog actief als amateurvoetballer in Arnhem.

Wie de Turkse derby voor deze heren heeft gesponsord is niet bekend. Geruchten dat Neem Horeca de tickets heeft betaald konden we helaas niet bevestigen.

ReactiesRelated Articles

Bekende kickbokser uit Doesburg wint tijdens Battle Events

Afgelopen weekend stond er voor de ‘vechters’ een prachtig programma klaar in Arnhem. Reacties

Ophef bij Turkse fans vanwege Joodse scheidsrechter in Amsterdam

Ajax ontvangt op 5 november de Turkse topclub Fenerbahce uit Istanbul. Het is de vierde wedstrijd in de UEFA Europa

Tahsin Ipekci grote man tegen Morado FC

Afgelopen vrijdag heeft AFC Arnhem ´Generalex´ weer gewonnen. De futsalclub uit Arnhem komt uit in de hoofdklasse en speelde uit