Beste Surinaams afhaalcentrum van Gelderland komt uit Arnhem

Beste Surinaams afhaalcentrum van Gelderland komt uit Arnhem

Wie lekker Surinaams wil eten komt toch echt naar de Hommelstraat in Arnhem. Warung Subur aan de Hommelstraat 71 is al jaren een begrip in de stad en zorgt voor levendigheid in de straat. Met bijna alleen maar Turkse eethuizen in de buurt wist Warung Subur zich te onderscheiden in de regio. 

Klanten uit heel Arnhem

Warung Subur trekt veel klanten uit heel Arnhem naar de Hommelstraat. Volgens velen is het dan ook de beste Surinaamse eethuis van Gelderland. ‘Ze maken bijna alles wat lekker is met kip en roti. Dit mag best eens een keer gezegd worden.’, aldus een mail aan onze redactie. De Rotigerechten en de maaltijden met kip zijn zo in trek bij de mensen dat wekelijks Arnhemmers de stad rondrijden om helemaal naar Arnhem-Noord te komen. Ondanks dat Warung Subur geen eigen parkeerterrein heeft zijn er altijd wel mensen die wachten op een maaltijd.

Warung Subur trekt tegenwoordig allerlei soorten publiek aan. Het zijn tegenwoordig niet alleen Nederlanders die lekker Surinaams willen eten. Bronnen dichtbij het bedrijf melden dat ook veel klanten een niet Nederlandse achtergrond hebben en bijvoorbeeld lekker kip willen eten.

De reviews over het bedrijf zijn ook alleen maar positief. Zo scoort Warung Subur een 4,8 (van de 5.0) op Facebook en een 7,9 bij Eet.nu.ReactiesRelated Articles

Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

In de nacht van zaterdag op de zondag vond er een steekpartij plaats in Arnhem. Reacties

İbrahim Günay herkozen als voorzitter HAYKEM

İbrahim Günay is herkozen als voorzitter van de Arnhemse vereniging ‘HAYKEM’. HAYKEM staat voor Arnhem Hoca Ahmed Yesevi Türk Kültür Eğitim

Opening skeelerbaan en kunstgrasveld sportpark Schuytgraaf

Op zaterdag 11 april a.s. worden zowel de skeelerbaan als het nieuwste kunstgrasvoetbalveld op sportpark Schuytgraaf feestelijk in gebruik genomen.