Matrassenkoning van Arnhem Turkse ondernemer van het jaar

Matrassenkoning van Arnhem Turkse ondernemer van het jaar

De Turkse ondernemersvereniging Arnhem heeft afgelopen week haar nieuwjaarsreceptie gehouden. Onder meer de Arnhemse burgemeester Marcouch en de Turkse Consul waren aanwezig. 

Veel kansen voor ondernemers in Arnhem

In een vol auditorium in Burger’s Zoo hoorden Turkse ondernemers uit de regio Arnhem hoe de kansen voor ondernemers groeien in Arnhem. De vereniging heeft daarnaast de ondernemer van het jaar gekozen. Bekir Karaaslan van KSM Slaapcomfort werd gekozen tot ondernemer van het jaar. De Turkse Consul was ook positief over zijn eerste ontmoeting met Arnhemse ondernemers: ‘Het is voor mij de eerste keer om met Arnhemse ondernemers het nieuwe jaar in te gaan. Het is dan ook een eer om hierbij aanwezig te mogen zijn.’

Arnhemmers vol trots op hun stad

De burgemeester van Arnhem was ook tevreden met een volle zaal vol met Turkse Arnhemmers en vertegenwoordigers van allerlei bedrijven: ‘Er zijn heel veel voornemens uitgesproken, zoals ik deze ook graag zie als burgemeester. Arnhem is een prachtige stad. Ik merkte dat Arnhemmers met enthousiasme veel energie en trots vertellen over hun stad. En elke keer bij de ontmoetingen meegaven wat nou zo belangrijk is voor een burgemeester of voor een nieuwe Arnhemmer om te leren kennen.’

Matrassenkoning verrast met prijs

Matrassenkoning Karaaslan had het niet zien aankomen: ‘Het was een hele verrassing voor me. Dus wist ik eigenlijk niet wat ik moest zeggen. Ik ben wel verrast.’ Karaaslan bevestigde wel dat het bedrijf groeiende is: ‘We bestaan eigenlijk al 14 jaar. We hadden gedacht dat de groei ging stoppen. Maar het ging allemaal nog door, omdat de economie in Nederland ook groeide. Dus.. We zijn er trots op. ‘

Het bedrijf maakt circa 350 matrassen per dag met in totaal 18 mensen en verkoopt voornamelijk aan beddenspeciaalzaken, groothandels en verschillende hotels.


ReactiesRelated Articles

Arnhemmer zoekt Turkse vrachtwagenschauffeurs op om baklava uit te delen

Een jonge inwoner uit Arnhem gaat al geruime tijd snelwegen op om Turkse vrachtwagenchauffeurs op te zoeken en welkom te

Arnhem krijgt een nieuwe avonturenbrug in Arnhem-Zuid

Woensdag 14 september zal wethouder Ron Konig op een symbolische wijzer de nieuwe avonturenbrug op Stadsboerderij De Korenmaat. De onthulling

Arnhemmer en bekende violist Tata Mirando (Nello) begraven onder grote belangstelling

Er was veel belangstelling voor de uitvaart van Arnhemmer en violist Tata Mirando, ook wel bekend als Nello Weis. De