Aanslag op De Blauwe Hoek zorgt voor veel vraagtekens

Aanslag op De Blauwe Hoek zorgt voor veel vraagtekens

De aanslag op restaurant De Blauwe Hoek heeft veel effect op Arnhemmers. Niemand die dit natuurlijk zag aankomen, vooral omdat het om een zeer rustige tent gaat met vrij normale bezoekers. Er zijn ook veel vraagtekens waar de politie vooral antwoorden op zoek naar moet gaan. .

Via social media en de comments van de Gelderlander wordt er meteen een link gelegd tussen de aanslag en allerlei illegale activiteiten. Gelukkig zijn er ook verstandige mensen die de eigenaar (Battal Ünal) van De Blauwe Hoek persoonlijk kennen of daar vaak eten. Deze uiten vooral hun verbazing uit en begrijpen niets van wat zicht heeft afgespeeld in de wijk.

Uw reclame ook hier te zien?

De politie is haaatig op zoek naar beeldmateriaal en camera’s die in de buurt hangen om zo de verdachten eventueel te herkennen. Verschillende getuigen zagen de bewoners namelijk vertrekken met een scooter en met een auto. Om iets meer duidelijkheid te krijgen heeft men de beelden snel nodig.

Ook komen er allerlei tips binnen bij de redactie waarbij sommigen ook zelfs exact weten wat er aan de hand is. Of dit ook daadwerkelijk zo is, is niet bekend. De politie zal niet heel makkelijk aan informatie komen, omdat niet iedereen graag wilt praten met agenten.In het Spijkerkwartier zijn er ook geluiden van  wijkbewoners die een andere lezing hebben over de aanslag. Zo zou er een signaal afgegeven zijn, om mensen wakker te schudden. Wie en waarom hij/zei dit heeft gedaaan, is dus voorlopig nog niet bekend.

ReactiesRelated Articles

Alberto Stegeman pakt Arnhemse pedofiel op tijdens bezoek aan 10-jarige meid

Alberto Stegeman, bekend van Undercover Nederland, liet gisteren in een uitzending zien hoe ze te werk gingen om een Arnhemse

‘Alleen buitenlandse bestuurders kregen een bekeuring bij de Steenstraat’

De medewerkers van afdeling Handhaving van de gemeente Arnhem zijn kennelijk ook op hoogte van de vastenmaand Ramadan. Verschillende bezoekers

Culturele seizoen Gelderland geopend met UITboulevard

Het eerste weekend van september wordt jaarlijks het culturele seizoen van Gelderland geopend met de UITboulevard. Deze keer niet zoals