Mercedes in trek bij ondernemers dankzij exclusieve HOGIAF korting

Mercedes in trek bij ondernemers dankzij exclusieve HOGIAF korting

Mercedes heeft een deal gesloten met ondernemersvereniging HOGIAF. Het gaat om een exclusieve deal met Mercedes personenauto’s maar ook bedrijfswagens. Volgens Nida Bakacak, accountmanager MKB Voordeelkaart bij Hogiaf,¬†betekent exclusief¬†dat het gaat om een heel hoge korting die ondernemers alleen krijgen als ze lid van HOGIAF zijn.


Exclusieve korting voor HOGIAF-ondernemers
Het is zelfs zo hoog en geheim dat niet gedeeld mag worden hoe hoog de korting is. Het mag niet publiekelijk prijs gegeven worden. ‘Wel kunnen we met 99% zekerheid zeggen dat deze korting buiten HOGIAF om niet te verkrijgen is.’ Leden van HOGIAF besparen duizenden euro’s en dat is ook meteen interessant voor anderen die een bedrijfswagen willen aanschaffen. Volgens de laatste berichten zijn er in 2015 50 auto’s verkocht aan HOGIAF-ondernemers.

Waarom Mercedes?
Op een vraag waarom er een deal is met Mercedes kregen wij de volgende reactie: ‘Mercedes is een van onze eerste partners en uit een behoefte-onderzoek bij onze leden bleek dat er veel interesse was voor Mercedes. Wij luisteren naar de behoeften van onze leden en op basis daarvan trekken wij partners aan.’
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights