VIDEO Huseyin Sayilgan maakt tijdens Pauw duidelijk hoe dom Ebru Umar is

VIDEO Huseyin Sayilgan maakt tijdens Pauw duidelijk hoe dom Ebru Umar is

Woensdagavond was Ebru Umar weer te gast bij Pauw om haar onzin-uitspraken over de vrijheid van meningsuiting en het beledigen van moslims, Turken en de Turkse president Erdogan te verdedigen. Hoe meer je Turken, of Turkije haat hoe meer zendtijd je krijgt bij Pauw, lijkt het wel.

(advertentie)

(advertentie)

Ebru Umar was redelijk in shock
Maar het werd geen leuke avond voor de columniste die bekend staat om haar haatmeningen over Turkije. Volgens sommige bronnen ging ze zelfs huilend weg na de borrel bij Pauw en dreigde ze Huseyin Sayilgan ook. Ebru Umar lachte nog aan het begin van de avond, toen Sayilgan aan zijn betoog begon. Kennelijk had niemand verwacht dat deze man daar zou zijn, en ook nog in normaal Nederlands zou duidelijk maken hoe ver Ebru Umar ging.

Huseyin Sayilgan was voorheen betrokken als PR-medewerker bij UETD en heeft een eigen incassobureau. Behalve in Amsterdam is hij ook bekend in Arnhem en omgeving. Hij maakte tijdens Pauw duidelijk waarom hij aangifte deed (in Turkije) tegen Ebru Umar. ‘Ebru Umar heeft in de media heel veel dingen gezegd. Zoals Mohammed is homo, NSB-Turken, Geitenneukers, en ze heeft president Erdogan beledigd. En daarvoor zat ze ook vast.

Kijk verder naar de discussie tussen Ebru Umar en Huseyin Sayilgan tijdens Pauw:
Reacties5 comments

Write a comment
 1. Rudie Beijer 27 december, 2016, 16:19

  Onze laatste kans op een leefbaar Nederland is stemmen op de PVV op 15 maart.PVV betekent einde islamisering van Nederland.PVV betekent Grenzen dicht en zielige asielzoekers eruit.PVV betekent Eigen volk eerst!!

 2. Bouvrie 18 december, 2016, 18:52

  Respectvol je mening uiten is blijkbaar moeilijk, gezien je opmerking over koeienflats.
  Maar goed. Dat de man door de Nederlandse politie werd weggestuurd heeft als reden dat zijn klacht niet ontvankelijk is. Dat is alsnog geen grond om dan naar de Turkse politie te gaan. Dit is een Nederlandse kwestie aangezien beiden betrokkenen Nederlander zijn (of zouden moeten zijn, waarbij Huseyin Sayilgan meer als Turk opereert dan als Nederlander).
  .
  De opmerking dat de Turkse politie een opsporingsbeginsel zonder “etnisch profileren” heeft is bijna lachwekkend ware het niet zo triest gezien de recentelijke ontwikkelingen in het land. Ontwikkelingen waarbij Erdogan zich meer en meer als autoritaire machthebber opstelt en de democratie meer en meer ontbonden wordt. Het enorme aantal mensen wat sinds de coup is opgepakt en/of zijn baan kwijt is is een stuitend voorbeeld.

  Nogmaals, leven in Nederland betekent je aanpassen aan de Nederlandse normen en waarden en de Nederlandse rechtstaat. Ben je het daarmee niet eens kun je twee dingen doen:
  1. proberen iets in Nederland op democratische wijze te veranderen.
  2. teruggaan naar Turkije als je vindt dat het daar toch beter geregeld is.

 3. Ossie 21 november, 2016, 19:41

  Heb je weer niet geluisterd?? Of doe je bewust selectief koeienflats in je oren. Deze respectabele man en collega’s werden door Politie weggestuurd en daarom wendde deze zich tot consulaat die de grieven aan de Turkse Politie doorgaf. Daar hebben ze namelijk wel een opsporingsbeginsel zonder ”etnisch profileren”. Die hele uitzending van meer mensen tegen een tactiek is een farce en om te kotsen. Men trekt duidelijke belediging in een ongewenst en onredelijke context om de aandacht af te leiden en te misbruiken voor propaganda tegen Turkije. Cafetariamodel, zwarte Piet, etnisch profileren, werkelijk alles word gebruikt.

 4. leon1881 9 september, 2016, 17:22

  Non integrados……. wat een figuren deze week weer op tv. Kan niet anders dan Ebru steeds meer gelijk geven. NSBers zijn het geen andere woorden voor. Zwakkelingen die ervoor kiezen om zich keer op keer beledigt en gekrenkt te voelen vat het prima samen. Cafetaria model yup, gelijk afschaffen te beginnen met een verbod op Diyanet.

 5. Bouvrie 8 september, 2016, 18:28

  Huseyin Sayilgan is een prachtig voorbeeld van de mislukking van integratie. Hij leeft in Nederland en heeft zich dan aan te passen aan de Nederlandse normen en waarden. Dat betekent aangifte doen in Nederland. Hier is er wel sprake van vrijheid van meningsuiting, en indien men zich beledigd voelt zal een Nederlandse rechter bepalen of dit al dan niet terecht is.

Only registered users can comment.