‘Besiktas’ doet mee aan Tosti-toernooi SML Arnhem

‘Besiktas’ doet mee aan Tosti-toernooi SML Arnhem

De finalewedstrijden van het Tosti-toernooi bij de Arnhemse voetbalclub SML gaan in volle vaart door. Tijdens het Tosti-toernooi spelen de CL, F en E-pupillen een zaalvoetbaltoernooi tegen andere SML-jeugdelftallen. Het zaalvoetbaltoernooi van SML jeugd wordt gehouden tijdens de winterstop. (foto: Twitter)

‘Besiktas’ in finale Tosti-toernooi
Aanstaande zondag zijn de finalewedstrijden van de E-pupillen van het Tosti-toernooi. Een team heeft wel een opvallende clubnaam in vergelijking met alle andere clubs die meedoen aan het toernooi. De Turkse kampioen Besiktas (11:55 uur) staat ook als een van de deelnemende E-teams.

SML heeft ook zwart-wit
Besiktas speelt tegen Arsenal in de finale en maakt kans op het kampioenschap van het Tosti-toernooi van SML. Wie namens Besiktas meedoet aan het toernooi is niet bekend. Ook is niet bekend of het elftal een Turks jeugdspeler heeft.

Voor de Turkse Besiktas-fans in Arnhem is het natuurlijk leuk dat het elftal meedoet aan een toernooi met andere topteams zoals PSG, Manchester City, Bayern Munchen en FC Barcelona.
Reacties


Tags assigned to this article:
besiktasbesiktas nederlandSML ArnhemVitesse