Superspits Fatih Alagöz weer belangrijk voor Elsweide

Fatih Alagöz wordt met de week belangrijker voor de Arnhemse formatie uit Presikhaaf. Dankzij een doelpunt van Fatih Alagöz won Elsweide uit met 1-2 van Loo. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

Alagöz matchwinner
De aanvoerder van de Arnhemmers, Harun Köprülü, maakte na de rust de gelijkmaker voor de Arnhemmers. Tijdens de rust stond Loo nog met 1-0 voor. Superspits Alagöz maakte daarna de 1-2 en kroonde zich tot matchwinner van de wedstrijd.

Zware strijd tegen Loo
Elsweide speelde niet goed en leek het moeilijk te hebben tegen Loo. Dat veranderde uiteindelijk toen de tegenstander ook moeite had om doelpunten te maken. De defensie van de Arnhemse formatie bleef sterk verdedigen ondanks verschillende aanvallen van Loo.

Elsweide staat vijfde
De overwinning zorgde voor nog meer euforie bij de mannen van Raşid Güneş. De ploeg staat nu vijfde met 22 punten, en maakt nog steeds kans op een periodetitel. Koploper Veluwezoom heeft 37 punten.