Stomerij Zeyrek blijft groeien en neemt er een pand bij

Stomerij Zeyrek blijft groeien en neemt er een pand bij

De bekende ondernemer uit Arnhem neemt er een pand bij.
Aziz Zeyrek
De bekende Turkse ondernemer uit Arnhem, Aziz Zeyrek, tekent voor een extra pand en laat dit met trots zien. Hierdoor blijft het familiebedrijf Zeyrek groeien. De familie met ruim 25 jaar ervaring heeft sinds 2004 het bedrijf aan de Gildemeesterplein op het winkelcentrum Presikhaaf.

Extra service
Familie Zeyrek was de laatste tijd al gigantisch aan het groeien waardoor ze hun werkzaamheden met moeite in hun pand rond kregen. Het was voor de familie soms tot heel laat in de avond werken om alles af te krijgen. De voetballer van de familie, Akin Zeyrek, heeft behoorlijk wat uren mee moeten draaien. Een extra pand biedt meer mogelijkheden en een nog bredere service dan ze al hadden. Op de foto’s hieronder ziet u de trotse eigenaren van hun nieuwe pand in Rijkerswoerd. Het pand aan de Gildemeesterplein 302 in Arnhem blijft gewoon geopend.
ReactiesRelated Articles

Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Na weer een vondst van een drugsspuit in de wijk deelde de wijkagent van Malburgen Oost een opmerkelijke post via

Ontwerpwedstrijd speelplekken voor kinderen

De gemeente Arnhem gaat samen met kinderen speelplekken ontwerpen in Meinerswijk. Op woensdagmiddag 30 september hebben kinderen tussen de zeven

Voorbeeld Arnhemmer: van Mavo-leerling tot waardevolle advocaat

Arnhem is sinds 2010 een advocatenkantoor rijker in Klarendal. Het bijzondere aan advocatenkantoor Ozkara Advocaten is dat advocaat Ismet Özkara het