Stomerij Zeyrek blijft groeien en neemt er een pand bij

Stomerij Zeyrek blijft groeien en neemt er een pand bij

De bekende ondernemer uit Arnhem neemt er een pand bij.
Aziz Zeyrek
De bekende Turkse ondernemer uit Arnhem, Aziz Zeyrek, tekent voor een extra pand en laat dit met trots zien. Hierdoor blijft het familiebedrijf Zeyrek groeien. De familie met ruim 25 jaar ervaring heeft sinds 2004 het bedrijf aan de Gildemeesterplein op het winkelcentrum Presikhaaf.

Extra service
Familie Zeyrek was de laatste tijd al gigantisch aan het groeien waardoor ze hun werkzaamheden met moeite in hun pand rond kregen. Het was voor de familie soms tot heel laat in de avond werken om alles af te krijgen. De voetballer van de familie, Akin Zeyrek, heeft behoorlijk wat uren mee moeten draaien. Een extra pand biedt meer mogelijkheden en een nog bredere service dan ze al hadden. Op de foto’s hieronder ziet u de trotse eigenaren van hun nieuwe pand in Rijkerswoerd. Het pand aan de Gildemeesterplein 302 in Arnhem blijft gewoon geopend.
ReactiesRelated Articles

‘Chicos Place heeft een nieuwe eigenaar’

De bekende Arnhemse kebabzaak krijgt een nieuwe eigenaar. Diverse bronnen maakten hier melding van. De redactie ging het een en

Eda heeft heftige pijnaanvallen en wordt alleen maar zieker

Eda heeft de sikkelziekte (bloedcellen zijn sikkelvormig en niet normaal) en hierdoor heel vaak extreme pijnaanvallen. Omdat Turkse, Surinaamse en

Donderdag 60% tot 80% korting tijdens laatste uitverkoop V&D Arnhem

Donderdag kunnen Arnhemmers warenhuis V&D nog eenmaal bezoeken voor het kopen van spullen met enorme kortingen. De boedelverkoop is in