Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Het begint ergere vormen te krijgen in Arnhem nu vannacht weer een auto in brand werd gestoken in Arnhem. Dit keer ging het niet om een auto in Klarendal of Presikhaaf. Een uitgevoerde blauwe auto, aan de Sonsbeeksingel, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in brand gestoken.

Rond 02:00 uur s’ nachts
Rond 02:00 in de nacht  kwam er een  melding over een auto die in brand stond.Omdat de melding spoedig werd doorgegeven, was de politie ook snel ter plaatse om meteen als eerste te blussen. De schade was al beperkt voordat de brandweer arriveerde. De bluswerkzaamheden werden bij aankomst dan ook overgenomen door de brandweer.
Sporenonderzoek
Officieel is het niet duidelijk of de auto in brand is gestoken of niet. Van eerdere autobranden weten we dat het vaak raak was als we dichterbij het weekend kwamen. Zo ook het geval met deze auto. De auto had veel schade en is geborgen. Of de eigenaar direct weer kan rijden is niet bekend.

Veel autobranden in Arnhem
2017 begon niet goed voor de stad. Net als in 2016 waren er veel autobranden in verschillende Arnhemse wijken. De politie en gemeente verklaarden eerder al niet extra mensen te gaan inzetten.
ReactiesRelated Articles

BREAKING Politie onderhandelt met Arnhemmer die zichzelf wil opblazen

Zojuis is informatie binnengekomen van een Arnhemmer die zich zelf wil opblazen. Volgens ooggetuigen onderhandelt de politie met de man.

Michiel Kramer, ambassadeur van Football Maties

Michiel Kramer is ambassadeur geworden van Football Maties.  De nieuwe spits van Feyenoord over zijn beslissing ambassadeur te worden: “Profvoetballers

Arnhemse Amateurvoetballer geniet wekelijks van unieke döner

De linkshalf van Elsweide, Erdem Sezgin, herstelt op een bijzondere manier nadat hij maanden niet kon voetballen vanwege een hamstringblessure.