Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Het begint ergere vormen te krijgen in Arnhem nu vannacht weer een auto in brand werd gestoken in Arnhem. Dit keer ging het niet om een auto in Klarendal of Presikhaaf. Een uitgevoerde blauwe auto, aan de Sonsbeeksingel, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in brand gestoken.

Rond 02:00 uur s’ nachts
Rond 02:00 in de nacht  kwam er een  melding over een auto die in brand stond.Omdat de melding spoedig werd doorgegeven, was de politie ook snel ter plaatse om meteen als eerste te blussen. De schade was al beperkt voordat de brandweer arriveerde. De bluswerkzaamheden werden bij aankomst dan ook overgenomen door de brandweer.
Sporenonderzoek
Officieel is het niet duidelijk of de auto in brand is gestoken of niet. Van eerdere autobranden weten we dat het vaak raak was als we dichterbij het weekend kwamen. Zo ook het geval met deze auto. De auto had veel schade en is geborgen. Of de eigenaar direct weer kan rijden is niet bekend.

Veel autobranden in Arnhem
2017 begon niet goed voor de stad. Net als in 2016 waren er veel autobranden in verschillende Arnhemse wijken. De politie en gemeente verklaarden eerder al niet extra mensen te gaan inzetten.
ReactiesRelated Articles

Kwalitaria Presikhaaf weer dicht na mislukte overname

Kwalitaria Delifrance in winkelcentrum Presikhaaf mag weer op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. De winkelruimte met horeca op het

Arnhemmer Orhan Delibas is een levende legende in Nederland

Zilver olympisch kampioen Orhan Delibas is nog steeds als enige Nederlandse bokser een zilveren medaille gewonnen namens Nederland (1992). Hij

Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

De twee Turkse supermarkten, Guven Supermarkt en MertMarkt zijn weer begonnen met hoge kortingen, en dat net voor de feestdagen.