Arnhem zoekt naar getuigen na mishandeling van mannen met betonschaar

Arnhem zoekt naar getuigen na mishandeling van mannen met betonschaar

De politie is druk bezig met zoeken naar getuigen naar de mishandeling van twee mannen met een betonschaar.

Aanhouding
De twee mannen van 31 en 35 jaar liepen rond vier uur ’s nachts hand in hand over de Nelson Mandelabrug toen een groep van zes tot acht jongeren voorbij kwam fietsen. Nadat de jongens begonnen te schelden omdat de mannen hand in hand liepen, ontstond er een woordenwisseling, aldus de politie. Hierna zijn de mannen mishandeld door de jongens. Beide mannen zijn lichtgewond geraakt. Bij de mishandeling is er een betonschaar gebruikt en een van de mannen raakte zijn tanden kwijt.




Oproep getuigen
De politie is druk bezig met de zaak om dit zo goed mogelijk uit te zoeken. Inmiddels zijn er twee verdachten van 14 en 20 jaar aangehouden, de eerste komt uit Arnhem en de ander uit Gennep. De politie heeft drie vragen:

  • Wie was er afgelopen nacht rond vier uur in de buurt van de Nelson Mandelabrug en heeft iets gezien dat hiermee te maken kan hebben?
  • Wie heeft informatie over de groep jongeren? Volgens de slachtoffers zijn de jongens tussen de 14 en 20 jaar oud en zijn ze lichtgetint.
  • Wie heeft er camerabeelden uit deze omgeving waarop deze groep mogelijk te zien is? Het kan zijn dat de jongens te zien zijn op beelden die net voor vier uur zijn gemaakt in Arnhem-Noord, maar het kan ook zijn dat er beelden zijn in Arnhem-Zuid (Malburgen) die kunnen helpen bij dit onderzoek.




Heeft u informatie hierover? Deel dit nu met de politie via 0900-8844.



Related Articles

Pinguins in Arnhem heten alle bezoekers welkom

Arnhem heeft als een van de weinige steden in Nederland pinguins in de stad die te bezichtigen zijn in dierentuin

De eerste tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs van Arnhem

15 september is het weer ‘Altenieuw’-tijd

Leuke nieuwjaarswens van bekende Arnhemse theatermaker

De bekende Arnhemse theatermaker en regisseur maakte via social media bekend hoe ze denkt over 2016. ‘Ik wens iedereen een

Geverifieerd door MonsterInsights