VIDEO Wat zou jij doen als je de overvaller kent

VIDEO Wat zou jij doen als je de overvaller kent

Wat zou jij doen als je de overvaller kent?

Herkennen
Als iemand een dader herkent en het niet durft te melden zit daar meestal meerdere redenen achter. Het kan zijn dat je bang bent voor diegene. Het kan zijn dat hij of zij een familielid van je kent. Zo zijn er nog talloze voorbeelden waarom je iemand niet zou durven aan te geven. Vaak denken mensen zo omdat ze niet weten dat je ook anoniem kan melden.
Melding
Als de inbraak niet bij jou thuis heeft plaatsgevonden, als de overval in een winkel is geweest waar jij niets mee hebt, is het zo dan je een dergelijke gebeurtenis snel kan vergeten. Maar wat als de hiervoor genoemde zaken wel bij jou of bij een van je familieleden heeft plaatsgevonden? Jij zou zoals een ieder ander willen dat de dader of daders worden opgepakt. Wees dus niet bang en maak een melding via Meld Misdaad Anoniem meldmisdaadanoniem.nl
Hieronder twee voorbeelden:

ReactiesRelated Articles

‘Bemoeien jullie je met jullie eigen verkiezingen’

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zaterdag in Istanbul fel uitgehaald naar sommige mediaorganisaties die de indruk proberen te

Nederland – Turkije om 15.20 uur live op NPO 1

De halve finale van het EK volleybal tussen Nederland en Turkije is zaterdag (vanmiddag) rechtstreeks te zien op NPO 1

Nederland weet niets over geheime TTIP verdrag

Interessante ‘column’ die wij op social media tegenkwamen over een geheime handelsverdrag tussen Europa en de VS. Wat de rol