BEELDEN Beveiliger Albert Heijn slaat zes jongens van zich af

BEELDEN Beveiliger Albert Heijn slaat zes jongens van zich af

Een vooralsnog onbekende beveiliger van een Albert Heijn aan de Kruisplein in Rotterdam is de held van de dag. Beelden hierover verschenen onlangs op youtube. Waar de ruzie precies over gaat is niet bekend, wel weten we dat een groep jongens woedend zijn en de beveiliger proberen te belagen.
Onrustig en woede richting beveiliger
De jongens die volgens omstanders een Somalische achtergrond hebben, waren het ergens niet mee eens. Op een gegeven moment mochten ze ook niet meer naar binnen, en werd het onrustig. Vrij snel daarna werd er gegooid met glazen potten, ondanks dat veel klanten van Albert Heijn zich er mee gingen bemoeien.

Klanten helpen beveiliger
De beveiliger verweerde zich heldhaftig en stond op een gegeven moment als Gokhan Saki in ring om de stoten van de jongens van zich af te houden. Hij kreeg gelukkig nog hulp van veel klanten toen de jongens van alle kanten begonnen te slaan en te schoppen.

Deze man is de held van de dag, omdat hij zijn functie goed uitvoerde en zijn eigen leven in gevaar bracht om zijn werk goed uit te oefenen.
ReactiesRelated Articles

Google Streetview is de weg kwijt in Arnhem

Vanmiddag werd een Google Streetview auto gespot in het centrum van Arnhem. HaberArnhem volgde deze auto om eens te kijken

Theo Janssen tijdens zijn boekpresentatie: ‘Ik weet echt niet wat er in staat’

Theo Janssen was gisteren te gast bij De Wereld Draait Door. Hij was daar samen met schrijver Marcel van Rosmalen

Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem

ARNHEM – Giesbers heeft op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem diverse overeenkomsten gesloten voor meerdere ontwikkelingen. Er is een turn-key overeenkomst