Presikhaaf maakt zich op voor bruiloft Erkan en Esra

Presikhaaf maakt zich op voor bruiloft Erkan en Esra

Esra Eroglu en Erkan Kalleci gaan zondag (vandaag) officieel trouwen in een zalencentrum in Zetten. De families van beiden zijn bekenden in de wijk waardoor het net even iets spannender is dan normaal. Erkan is ook een neefje van de bekende futsalspeler Emre Yaman. 




Afgelopen jaar verloofd
De twee geliefden maakten al in maart 2016 bekend dat ze elkaar het ja-woord zouden geven. Tijdens een verloving werd hun relatie destijds wereldkundig gemaakt. De bruiloft is extra bijzonder omdat beide families uit Presikhaaf komen en actief zijn in de wijk. Zo was de vader van Esra jarenlang voorzitter van de Turkse vereniging Hoca Ahmed Yesevi in Presikhaaf.

Turkse en Nederlandse vlag opgehangen
Bij het ouderlijk huis van Erkan Kalleci zijn ze in ieder geval klaar om de gasten te ontvangen, nog voordat de bruid rond de middag opgehaald gaat worden. De vlag (Turks en Nederlands) is inmiddels opgehangen om aan te geven dat er een bruiloft is van de familie. Je trouwt natuurlijk niet elke week.

Tijdens alle drukte is Erkan Kalleci ook nog bezig om zijn examens tot rij-instructeur af te ronden. Als alles volgens planning gaat zal hij binnenkort beginnen met zijn eigen rijschool.





Tags assigned to this article:
bruiloftkalleciturks bruiloft

Related Articles

Eet zaterdag bij Chico’s Place en steun de Rohingya bevolking met een 1 euro

De bekendste kebabzaak van Arnhem, Chico’s Place, gaat de Rohingya bevolking helpen met een actie die het bedrijf samen oppakt

Ondernemers en bewoners tevreden na sluiting deel Rijnkade

Sinds twee dagen is het op een deel van de Rijnkade en de Boterdijk ’s avonds en ’s nachts niet

BMW door midden: 19-jarige overleeft auto-ongeluk niet

Een 19-jarige man uit Barneveld is om het leven gekomen na een eenzijdige ongeluk met een BMW in Barneveld. (foto:

Geverifieerd door MonsterInsights