Presikhaaf maakt zich op voor bruiloft Erkan en Esra

Presikhaaf maakt zich op voor bruiloft Erkan en Esra

Esra Eroglu en Erkan Kalleci gaan zondag (vandaag) officieel trouwen in een zalencentrum in Zetten. De families van beiden zijn bekenden in de wijk waardoor het net even iets spannender is dan normaal. Erkan is ook een neefje van de bekende futsalspeler Emre Yaman. 
Afgelopen jaar verloofd
De twee geliefden maakten al in maart 2016 bekend dat ze elkaar het ja-woord zouden geven. Tijdens een verloving werd hun relatie destijds wereldkundig gemaakt. De bruiloft is extra bijzonder omdat beide families uit Presikhaaf komen en actief zijn in de wijk. Zo was de vader van Esra jarenlang voorzitter van de Turkse vereniging Hoca Ahmed Yesevi in Presikhaaf.

Turkse en Nederlandse vlag opgehangen
Bij het ouderlijk huis van Erkan Kalleci zijn ze in ieder geval klaar om de gasten te ontvangen, nog voordat de bruid rond de middag opgehaald gaat worden. De vlag (Turks en Nederlands) is inmiddels opgehangen om aan te geven dat er een bruiloft is van de familie. Je trouwt natuurlijk niet elke week.

Tijdens alle drukte is Erkan Kalleci ook nog bezig om zijn examens tot rij-instructeur af te ronden. Als alles volgens planning gaat zal hij binnenkort beginnen met zijn eigen rijschool.

Tags assigned to this article:
bruiloftkalleciturks bruiloft

Related Articles

Politie dringend op zoek naar cruciale getuige van steekpartij in Presikhaaf

De politie in Arnhem is dringend op zoek naar een cruciale getuige van het steekincident van zaterdag 4 februari. Het

Başkonsolos Muammer Cengiz’den Arnhem halkına ve Marcouch’a teşekkürler

Arnhem Türkiyem Camii’nde yapılan proğrama katılan Türkiye Cumhuriyeti başkonsolosu Muammer Hakan Cengiz Arnhem halkına ve belediye başkanı Ahmed Marcouch’a teşekkür

Vrachtwagen dieven zijn op heterdaad betrapt door oplettende bewakingsmedewerker

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 25- jarige man uit Zutphen en een 23-jarige man

Geverifieerd door MonsterInsights