KDA: Parkeerterrein provinciehuis blijft sfeervol tot bekerfinale Vitesse

KDA: Parkeerterrein provinciehuis blijft sfeervol tot bekerfinale Vitesse

Heel Arnhem is woensdagavond al begonnen met het vieren van Koningsdag. De verschillende festivals in de stad zijn al begonnen en trekken veel publiek ondanks het slechte weer. Volgens de eerste berichten zijn er geen ongeregeldheden op wat dronken figuren na.

 
KingSize Festival Arnhem
De markt waar het KingSize festival wordt gehouden zal veel publiek trekken vanwege optredens van Afro Bros en Dyna. Tijdens Koningsdag zal het ook nog druk zijn vanwege optredens van Sidney Samson en Moksi. De locatie van het KingSize Festival bij het provinciehuis heeft een extra functie gekregen na Koningsnacht en Koningsdag. Volgens bronnen bij de gemeente blijft het festivalterrein sfeervol tot en met zondag wanneer de Bekerfinale is tussen Vitesse en AZ.

Vitesse-AZ live op grote scherm
De ondernemer die voor de organisatie zorgt heeft een akkoord bereikt met de gemeente om het festivalterrein op de markt zo te houden zoals het was, waardoor er ‘niet veel’ geregeld hoeft te worden wanneer duizenden live naar de Bekerfinale gaan kijken op de markt. Op een grote scherm kunnen Arnhemmers hierdoor live meekijken naar de wedstrijd dat zondag in de Kuip wordt gespeeld.

Toegang festival is gratis
De toegang zal net als tijdens het KingSize Festival ook gratis zijn. Via social media zijn er al verschillende evenementen aangemaakt om veel bezoekers te trekken naar de markt.
ReactiesRelated Articles

‘Explosie in flatwoning Schuytgraaf veroorzaakt door megadrugslab’

Verschillende bronnen in het zuidelijke stadsdeel Schuytgraaf maken melding dat de explosie van maandagavond is veroorzaakt door een megadrugslab. Twee

Politie Arnhem surveilleert tegenwoordig ook met super paarden

Sinds vorige week is het mogelijk dat je vaker de politie te paard ziet door verschillende Arnhemse straten. Zo werden

Arnhemmer Umut Timur famous in Turkije met nieuwe single

Arnhemmer en zanger Umut Timur is al lang bezig met muziek en wordt langzamerhand een bekende Turk in Turkije. Umut