Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

De bekende Arnhemse vlogger KeizerEnzo schijnt opgepakt te zijn. De bekende vlogger had al een week geen nieuwe filmpjes gedeeld waardoor niet bekend was wat er aan de hand was. Er was amper informatie en online werd je ook niet wijzer. De vlogger reageerde ook niet op berichten. (foto: Facebook)

Laatste filmpje was van afgelopen woensdag
Zijn laatste filmpje was dan ook van afgelopen woensdag. De beelden van de jaarmarkt aan de Hommelstraat werden maar niet online gezet door de bekende vlogger, ondanks dat hij dat had aangekondigd. Vandaag werd pas duidelijk wat er aan de hand was.

Beelden arrestatie
KeizerEnzo maakte zelf bekend dat hij opgepakt was vanwege een oude straf die hij open had staan. Hij zat de afgelopen zes dagen dan ook vast in Grave bij Nijmegen. De vlogger heeft zelfs videomateriaal van zijn aanhouding en zijn vrijlating die hij op korte termijn online gaat zetten.






Related Articles

Fortuna Sittard voor 85% in Turkse handen

Fortuna Sittard is sinds kort in Turkse handen. Super Turk Isitan Gun nam 85% van de aandelen over en is

Koray Avci laat Turkse Nederlander optreden tijdens eigen concert

De ex-straatmuzikant Koray Avci is inmiddels een grote naam in zowel Turkije als in verschillende landen van Europa. De bekende

Gevaarlijke opa (69) op scootmobiel met wapen aangehouden

De politie maakte bekend dat het dinsdagmiddag een bejaarde man (69) met een pistool op een scootmobiel had aangehouden. Dit gebeurde in de

Geverifieerd door MonsterInsights