Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

De bekende Arnhemse vlogger KeizerEnzo schijnt opgepakt te zijn. De bekende vlogger had al een week geen nieuwe filmpjes gedeeld waardoor niet bekend was wat er aan de hand was. Er was amper informatie en online werd je ook niet wijzer. De vlogger reageerde ook niet op berichten. (foto: Facebook)

Laatste filmpje was van afgelopen woensdag
Zijn laatste filmpje was dan ook van afgelopen woensdag. De beelden van de jaarmarkt aan de Hommelstraat werden maar niet online gezet door de bekende vlogger, ondanks dat hij dat had aangekondigd. Vandaag werd pas duidelijk wat er aan de hand was.

Beelden arrestatie
KeizerEnzo maakte zelf bekend dat hij opgepakt was vanwege een oude straf die hij open had staan. Hij zat de afgelopen zes dagen dan ook vast in Grave bij Nijmegen. De vlogger heeft zelfs videomateriaal van zijn aanhouding en zijn vrijlating die hij op korte termijn online gaat zetten.
ReactiesRelated Articles

Erdogan-hater Keklik Yucel (PvdA) zoekt aandacht na bedreigingen

Het PvdA-Kamerlid Keklik Yucel uit Deventer doet er alles aan om tijdens de komende verkiezingen hoog op de lijst van

Fietser zwaargewond na aanrijding met Jaguar

Donderdagavond botste een jaguar tegen een fietster op de kruising van de Sonsbeeksingel en de Hommelseweg in Arnhem. De straat

Nederlandse media proberen Erdogan en Turken steeds vaker zwart te maken

Nederlandse media doen er alles aan om Erdogan en zijn aanhangers zwart te maken. Of je nu een fan bent