Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

Arnhemse vlogger KeizerEnzo opgepakt door politie

De bekende Arnhemse vlogger KeizerEnzo schijnt opgepakt te zijn. De bekende vlogger had al een week geen nieuwe filmpjes gedeeld waardoor niet bekend was wat er aan de hand was. Er was amper informatie en online werd je ook niet wijzer. De vlogger reageerde ook niet op berichten. (foto: Facebook)

Laatste filmpje was van afgelopen woensdag
Zijn laatste filmpje was dan ook van afgelopen woensdag. De beelden van de jaarmarkt aan de Hommelstraat werden maar niet online gezet door de bekende vlogger, ondanks dat hij dat had aangekondigd. Vandaag werd pas duidelijk wat er aan de hand was.

Beelden arrestatie
KeizerEnzo maakte zelf bekend dat hij opgepakt was vanwege een oude straf die hij open had staan. Hij zat de afgelopen zes dagen dan ook vast in Grave bij Nijmegen. De vlogger heeft zelfs videomateriaal van zijn aanhouding en zijn vrijlating die hij op korte termijn online gaat zetten.
ReactiesRelated Articles

Erdogan waarschuwde Europa al drie dagen geleden

De Turkse president Erdogan waarschuwde Europa al drie dagen geleden voor aanslagen in Europa. Dit deed hij tijdens een ondermersbijeenkomst

Megaprojecten Turkije in de lift na verkiezingen

De megaprojecten die Turkije uitvoert zullen sneller worden voortgezet nu Turkije een regering heeft kunnen vormen na de parlementsverkiezingen, melden

Simitci Dunyasi opent 1e vestiging in Nederland

Simitci Dunyasi heeft zijn eerste vestiging in Nederland vrijdag geopend. Het was meteen een chaos tijdens de opening omdat er ook