Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

De vedette van Arnhem en oud-AFC Arnhem trainer Samir Yazilitas is rond met voetbalclub Elsweide uit Presikhaaf. De bevestiging hiervan kwam woensdagnacht toen een verslaggever van HaberArnhem de trainer van Elsweide tegenkwam. Yazilitas speelde afgelopen seizoen met een vriendenelftal bij het derde van SC Velwuezoom, dat onder leiding staat van teammanager Hamit Dilekci. (foto: hetGelderseVoetbal.nl)

Geruchten over gesprek met Elsweide

Op 27 mei publiceerden wij al een artikel dat er gesprekken gaande waren met de ervaren verdediger. Een transfer naar Elsweide was toen nog niet zeker. De Jaap Stam van het amateurvoetbal in Arnhem heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en kampioenschappen meegemaakt met MASV, ESCA en andere clubs. Ook in zijn jeugdjaren was hij een van de opvallendste voetballers uit Het Broek.

‘Goed gesprek met Samir’

De trainer heeft een goed gesprek gevoerd met Samir Yazılıtaş. Vrij snel daarna was er ook een akkoord tussen de verdediger en Elsweide. Yazılıtaş is een van de 22 namen die nu al zeker zijn van een plek bij de selectie van het eerste elftal van Elsweide.

ReactiesRelated Articles

Peter Bosz laat Vitesse in de steek en vertrekt per direct

Vitessetrainer Peter Bosz vertelde vanochtend aan Vitesse TV dat hij per direct vertrekt naar Israel. De trainer heeft een akkoord

Afc Arnhem Generalex speelt belangrijke duel tegen PFC

Afc Arnhem ´Generalex´ speelt vanavond om 20.00 uur  (Valkenhuizen) tegen PFC uit Apeldoorn in de Hoofdklasse (Futsal). Reacties

Veel grote namen in vierde elftal Elsweide

Het vierde elftal van de Arnhemse voetbalvereniging Elsweide presenteerde onlangs een nieuwe teamfoto met de nieuwe wedstrijdoutfits. De Adidas outfits