Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

Samir Yazılıtaş akkoord met transfer naar nieuwe club

De vedette van Arnhem en oud-AFC Arnhem trainer Samir Yazilitas is rond met voetbalclub Elsweide uit Presikhaaf. De bevestiging hiervan kwam woensdagnacht toen een verslaggever van HaberArnhem de trainer van Elsweide tegenkwam. Yazilitas speelde afgelopen seizoen met een vriendenelftal bij het derde van SC Velwuezoom, dat onder leiding staat van teammanager Hamit Dilekci. (foto: hetGelderseVoetbal.nl)

Geruchten over gesprek met Elsweide

Op 27 mei publiceerden wij al een artikel dat er gesprekken gaande waren met de ervaren verdediger. Een transfer naar Elsweide was toen nog niet zeker. De Jaap Stam van het amateurvoetbal in Arnhem heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en kampioenschappen meegemaakt met MASV, ESCA en andere clubs. Ook in zijn jeugdjaren was hij een van de opvallendste voetballers uit Het Broek.

‘Goed gesprek met Samir’

De trainer heeft een goed gesprek gevoerd met Samir Yazılıtaş. Vrij snel daarna was er ook een akkoord tussen de verdediger en Elsweide. Yazılıtaş is een van de 22 namen die nu al zeker zijn van een plek bij de selectie van het eerste elftal van Elsweide.

ReactiesRelated Articles

Foutje! De Graafschap spelersbus haalt supporters FC Twente op

De vervoersmaatschappij maakt een grote blunder. Supporters die vanuit Lichtenvoorde met de bus naar de wedstrijd tussen FC Twente –

VIDEO Trainingsweek Vitesse weer voorbij

Zaterdag 17 janauri staat het duel tegen PSV op het programma. Vorige week trainde Vitesse onder de Spaanse zon in

Speler Turkse topclub gespot in Presikhaaf Arnhem

Middenvelder Ferdi Kadioglu van de Turkse topclub Fenerbahce werd vanochtend in Arnhem gespot. De voormalige speler van NEC was op