Ibn-i Sina begonnen met nieuwe aanmeldingen vanwege enorme belangstelling

Ibn-i Sina begonnen met nieuwe aanmeldingen vanwege enorme belangstelling

Nieuwe leerlingen vanaf vier jaar kunnen zich nu al inschrijven voor het schooljaar 2017-2018. Bij basisschool Ibn-i-Sina groeit het leerlingenaantal en is het hierdoor raadzaam om op tijd kinderen van vier 4 jaar aan te melden. 

De directeur van Ibn-i-Sina schrijft in een verklaring dat zij klaar staan om de ouders te ontvangen die langs willen komen. Je kunt ook als ouder contact opnemen door te bellen met 026-4428599 om je zoon of dochter aan te melden.

Cito-score 2015: 536,9
Met een gemiddelde score van 536,9 behoort de Islamitische basisschool tot een van de beste basisscholen in Arnhem. In 2014 scoorden de groep 8 leerlingen nog een 532,1 en een jaar daarvoor was dat 528.

Hoort bij de top 7 van Arnhem
Eerder publiceerden we al een artikel over de nieuwe directeur van Ibn-i Sina, Yucel Aydemir: ‘Dit jaar heeft de groep 8 boven het landelijk gemiddelde gescoord. Ibni-Sina behoort tot de top 7 van de basisscholen in Arnhem.‘ En deze cijfers komen niet uit de lucht vallen, maar worden gepubliceerd op basis van onderzoeken van de onderwijsinspectie.

Voertaal is gewoon Nederlands
De leraren en vrijwilligers bij Ibni-Sina doen er alles aan om de leerlingen te begeleiden en te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Zo is de voertaal gewoon Nederlands op school en zijn alle lessen ook gewoon in het Nederlands. Omdat het een Islamitisch basisschool is zijn er ook godsdienst- en Koranlessen. Natuurlijk besteden ze hier op school ook aandacht aan andere godsdiensten.ReactiesRelated Articles

Bekende Arnhemmers gespot bij Kebab-kraam Barlas Doner

Barlas Doner is elke week vrijdag met een kebab-kraam aanwezig bij de Aldi aan de Johan de Witlaan. Dit blijft

Arnhem-Nijmegen best samenwerkende regio op fietsgebied

De regio Arnhem-Nijmegen werkt het beste samen als het gaat om fietsbeleid. Dat stelt de Nederlandse Fietsersbond. (bron: gemeente Arnhem)

Supermarkt bedankt bezoekers met extra hoge kortingen

De Arnhemse Guven Supermarkt komt met een ludieke actie om haar bezoekers te bedanken. Dit maakte het management van het