Deze Arnhemmers veranderen jouw tuin in een unieke kunstwerk

Deze Arnhemmers veranderen jouw tuin in een unieke kunstwerk

Arnhem heeft er een nieuwe tegelzetbedrijf erbij. De gebroeder’s Karaca van Karaca Bouw doen allerlei bouwwerkzaamheden en laten iedereen letterlijk genieten als bijvoorbeeld een tuin er weer fraai bij ligt. De heren zijn volgens hun bedrijfspagina al weken druk met het aanleggen van prachtige tuinen in Arnhem en omgeving.

Foto: facebook.com/karacabouw



Kunst en sfeer in de tuin

Niet iedereen is in staat om een kunstwerk te maken van uw voor-of achtertuin. Bij Karaca Bouw leggen ze unieke bestratingen aan. Dit blijkt ook uit de verschillende berichten die het bedrijf sinds kort deelt via social media. Overdrijven is natuurlijk een vak, maar als je een paar minuten kijkt naar wat de heren hebben afgeleverd begrijp je wat wij bedoelen. Je tuin veranderen in een prachtige kunstwerk is dus mogelijk.

Advies van Karaca bouw is mooi meegenomen

Het is niet makkelijk om de juiste sfeer in uw tuin te bereiken. Door het grote aanbod is het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt. Karaca Bouw kan daar zeker ook een rol in spelen. Vooor vragen over prijzen en beschikbaarheid van de heren is het handig om contact op te nemen met Karaca Bouw.






Related Articles

Drie buitenlanders gepakt met 1000 kilo gestolen koper

De politie hield dinsdagmorgen rond 11:00 uur drie mensen (41, 21 en 20 jaar) aan voor heling van duizend kilo

Nieuwe beelden mishandeling agent bij trouwstoet

Gisterenavond werden nieuwe beelden getoond van de mishandeling van een agent die een deelnemer van de trouwstoet vier maal verzocht

‘Huis-Gesprekken Aya Sofya moskee brengt buurtbewoners bij elkaar

De Arnhemse Aya Sofya moskee in Klarendal organiseert regelmatig huis-gesprekken om zo in contact te blijven met eigen leden en

Geverifieerd door MonsterInsights