Nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in Presikhaaf

Nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in Presikhaaf

De nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in 2018 in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Op de voormalige locatie van de HEMA in winkelcentrum Presikhaaf komt in 2018 een gloednieuwe en grote Albert Heijn-vestiging.

Winkelcentrum Presikhaaf gaat op de schop

Winkelcentrum Presikhaaf zal tot en met eind 2018 op de schop gaan vanwege allerlei verhuizingen en verbouwingen. De sloop van van de voormalige Rabobank en Kebabzaap aan het Gildemeesterplein was het begin van een verbouwingsoperatie. Ook de plek waar de HEMA was ligt er verwoest bij.


HEMA is helemaal verdwenen

Op de foto is te zien hoe de voormalige locatie van de HEMA helemaal met de grond gelijk gemaakt wordt. Alleen de huizen boven de winkels zijn nog herkenbaar. Een deel van het parkeerterrein is ook vanwege veiligheidsredenen afgesloten om zo ramptoeristen op afstand te houden.

Extra ingang Gildemeesterplein

De Albert Heijn in winkelcentrum Presikhaaf wordt veel groter dan het nu is en het Gildemeesterplein krijgt weer een extra ingang voor auto’s, zoals het altijd was. Het sluiten van het Gildemeesterplein heeft er deels voor gezorgd dat de winkels aan deze zijde van het winkelcentrum al jaren slecht bereikbaar waren.






Related Articles

Kind aangereden door veel te grote bestelbus in Arnhem

Maandagmiddag is een kind aangereden door een bestelbus aan de Garnizoenstraat in Arnhem-Noord. Het kind raakte gewond en is per

Turkije deal niet nodig, visumvrij reizen mag al meer dan een halve eeuw voor Turkse burgers

Volgens Associatieverdrag-expert Advocaat mr. I. Ozkara, heeft het Europese Hof de Nederlandse staat al meerdere malen op de vingers getikt,

Vandaag gratis baklava en kofte voor bezoekers supermarkt in Presikhaaf

Vandaag worden de klanten van de grootste Turkse supermarkt van Arnhem weer getrakteerd op baklava en kofte als ze de

Geverifieerd door MonsterInsights