26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

De 26-jarige Arnhemmer waar naar gezocht werd in de Arnhemse Nederrijn is nog steeds vermist. De zoekactie naar de 26-jarige man heeft niets opgeleverd volgens de politie. Wandelaar vond kleren van vermiste

Een wandelaar kwam vrijdagochtend kleren langs de oever van de Nederrijn. Agenten vonden later een ID en wisten dat het om de vermiste man ging die als sinds donderdagavond vermist was. Of de man ook daadwerkelijk ging zwemmen of in het water is geweest is niet bekend. De kleren werden vlakbij de Malburgse Bandijk gevonden. Wie de vermiste is, is niet bekend gemaakt.

Geen aanwijzingen van misdrijf

Er zijn geen aanwijzingen van een misdrijf volgens de politie. Omdat niet duidelijk is waar de man exact zou zijn werd er gezocht rond de omgeving waar de kleren van de man werden gevonden. Ondanks duikers en speurhonden leverde dit niets op.
ReactiesRelated Articles

Nepnieuws over aanvragen Turkse werknemers. Trap er niet in

In de landelijk media is er een wederom een artikel verschenen over aanvragen van Turkse werknemers die hier als kennismigrant

Klein Istanbul in Arnhem krijgt unieke Chee Keufte winkel

Eindelijk geen nieuwe kapsalon of een telefoonzaak aan de hommelstraat in Arnhem. Een van de bekendste winkelstraten van de Gelderse

Explosieven Opruimingsdienst naar Klarendal vanwege 300 kilo illegaal vuurwerk

De politie in Arnhem-Noord maakte woensdagavond bekend dat de EOD (Explosieven OpruimingsDienst) met spoed naar de Sint Jans Kerkstraat gaat