Grote hennepkwekerij bij autobedrijf was niet van een Turkse Arnhemmer

Grote hennepkwekerij bij autobedrijf was niet van een Turkse Arnhemmer

Er is veel ophef ontstaan in Arnhem en omgeving na de ontdekking van een grote hennepkwekerij bij een Arnhems autoherstelbedrijf aan de Pieter Calandweg in Arnhem. De politie kwam met een persbericht dat dinsdag een grote hennepkwekerij werd ontdekt na een tip van ‘milieucontroleurs’.

Geen Turks bedrijf uit Arnhem

Uit onderzoek van HaberArnhem is gebleken dat het niet om een Turks bedrijf ging waar de grote hennepkwekerij werd ontdekt. Via social media was er veel ophef ontstaan omdat niemand precies wist waar de hennepkwekerij met 440 wietplanten werd ontdekt. De politie is ook zeer beperkt in haar berichtgeving in de persberichten en noemt geen bedrijfsnamen.

Ook wist HaberArnhem te achterhalen dat de 26-jarige man die werd aangehouden geen Turkse achtergrond heeft. De 26-jarige eigenaar van de zaak kwam niet eens uit Arnhem. Meer informatie was er niet, omdat de politie ook weinig informatie naar buiten bracht.





Related Articles

Strafeisen voor flatbrand Arnhem bekend gemaakt

De twee jongens die er van worden verdacht een fatale brand te hebben veroorzaakt in Arnhem krijgen een taakstraf als

Merken zoals Tarik Ediz en Kenzel gewoon te verkrijgen in Arnhem

Tegenwoordig hoef je niet helemaal naar Duitsland of Turkije voor bruidskleding van Tarik Ediz of Kenzel. Istanbul Center aan de

Dode man aangetroffen op Hommelseweg in Arnhem

Vannacht werd weer een lichaam gevonden aan de Hommelsweg in Arnhem. Een voorbijganger ontdekte rond 02.00 uur in de nacht

Geverifieerd door MonsterInsights