Arnhem krijgt eindelijk een echte Kumpir-zaak

Arnhem krijgt eindelijk een echte Kumpir-zaak

Het is zover volgens houvanArnhem.nl. In een artikel van nieuwswebsite Hou Van Arnhem is te lezen dat Mr. Kumpir een vestiging opent in Arnhem. (foto: HouVanArnhem.nl)

Uw reclame ook hier te zien?

Eerste echte kumpir zaak in Arnhem

In het Stadskiosk bij Musis Theater hangen al posters van Mr. Kumpir. De nieuwe zaak zal binnenkort Turkse fastfood gaan verkopen. Binnenkort zal er een Turkse franchise geopend worden in Arnhem in het stadskiosk. De zaak zal vooral de Turkse fastfood Kumpir verkopen. Kumpir zijn gepofte aardappels met diverse groente en vlees. De gepofte aardappels kunnen naar keuze gevuld worden met heel veel soorten groenten.

Opening Mr. Kumpir in Arnhem niet bekend

Wanneer Mr. Kumpir open gaat is niet bekend. De redactie van Hou Van Arnhem heeft goed research gedaan naar Kumpir en wat het is. Veel Arnhemmers hebben nog nooit van een Kumpir gehoord, tenzij ze verschillende food festivals hebben bezocht waar kumpir werd verkocht:

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Hoe wordt Kumpir gemaakt?

De basis van Kumpir bestaat uit een grote aardappel die in aluminiumfolie in een oven gebakken wordt, in het midden doorgesneden en geprakt met echte boter en speciale kaas (oorspronkelijk is dit Kaşar peyniri maar er wordt ook wel mozzarella voor gebruikt.) Vervolgens wordt het gevuld met een keus van stukjes worst, peen, maïs, olijven, doperwten, champignons, augurken, mayonaise, ketchup, rodekool en een hete pepersaus.




Related Articles

‘Inbreker’ maakt vreemde melding van actieve hennepkwekerij in woning

Arnhem begint het jaar wel met een zeer bijzondere melding van inbraak. Een anonieme melder maakte melding van een inbraak

31-jarige vrouw komt te overlijden op de A12 Arnhem-Ede

De 31-jarige vrouw was vannacht betrokken bij een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem.

Supermarkt Presikhaaf kan drukte niet aan en plaatst derde kassa

De Turkse supermarkt Guven in Arnhem heeft het zo druk dat het niet meer kan draaien met twee kassa’s. Het

Geverifieerd door MonsterInsights