ATIK 10 uit Apeldoorn heeft twee sterke spelers uit Arnhem

ATIK 10 uit Apeldoorn heeft twee sterke spelers uit Arnhem

Futsalvereniging ATIK uit Apeldoorn heeft er dit seizoen versterking bij uit Arnhem. Het elftal van de Turkse vereniging dat uitkomt in de vierde klasse van het zaalvoetbal (futsal) bestaat sinds kort uit de bekende Arnhemse voetballers Muzaffer Dilekci en Ramazan Ecevit. (foto: Facebook/Atik)ATIK 10 in de 4e klasse

Het elftal bestaat voornamelijk uit de leden van de familie Dogan uit Apeldoorn en de heren uit Arnhem spelen hier wekelijks mee. Voor de niet kenners van beide spelers: Muzaffer Dilekci is misschien wel een van de beste keepers uit Arnhem, die het nodige ervaring heeft opgebouwd in allerlei toernooien.

Ex-ESCA en AFC Arnhem speler Ramazan Ecevit is ook een prima back geweest op het veld. Met zijn ervaring en snelheid is hij ook een prima speler voor ATIK 10 uit Apeldoorn. ATIK speelde haar eerste wedstrijd gelijk (6-6) en scoort dus heel makkelijk. Het blijft nog spannend hoe ATIK 10 in het nieuwe seizoen gaat preseteren. Eerdere berichtgeving over een verloren duel, was onjuist.

Bronnen dichtbij de spelers melden dat beide spelers een emotionele band hebben met Apeldoorn, en er vaak komen in vergelijking met de gemiddelde Arnhemmer. Hierdoor was de keuze voor ATIK sneller gemaakt dan verwacht.

Voorzitter Ercan Bocu schrijft op de website van ATIK het volgende over de vereniging: ‘De voornaamste doelstelling van ATIK jongerenvereniging is het bijdrage leveren aan de integratie en de deelname van met name Turkse Islamitische jongeren in de Nederlandse samenleving.’ ATIK is een voorbeeldvereniging in Nederland en is zeer actief in de samenleving. Volgens veel zaalvoetbaliefhebbers is het ook een voorbeeldvereniging in heel Nederland.


ReactiesRelated Articles

Dierense Fatih Terim ontvangt Arnhemse Boys op bezoek

Dierense Fatih Terim ontving afgelopen zondag Arnhemse Boys op bezoek. Reacties

Spits van Spanje zegt dit over Turks elftal

De spits van Spanje Alvaro Morata spreekt zich uit over het Turks elftal waar ze vanavond tegen moeten spelen. Reacties

Elsweide bezig met bijzondere transfer van Nigeriaanse topspits

Elsweide trainer en teammanager Celil Aldemir is bezig met een opmerkelijke transfer. De trainer van het vierde elftal, probeert een