Elsweide-trainer blij met indrukwekkende transfers

Elsweide-trainer blij met indrukwekkende transfers

Elsweide trainer Harun Köprülü geniet van zijn kampioenschap met het eerste elftal dat is gepromoveerd naar de vierde klasse. In een interview met HaberArnhem zegt een trotse trainer het volgende: ,,Heel erg blij, dat het is gelukt om samen als team en staf het kampioenschap binnen te slepen. Ik denk dat wij dit dik hebben verdiend, gezien wij vanaf het begin altijd bovenin stonden. Het is ook voor de club een belangrijke mijlpaal, want in de historie van Elsweide is dit nog nooit meegemaakt! Prachtig. We genieten nog van het moment.’’

‘In het nieuwe seizoen bovenin meedraaien’

Bij Elsweide zijn de ambities nu ook weer veel verder dan dat ze al waren. Het eerste elftal van Elsweide is het afgelopen seizoen al begonnen met plannen om te voetballen in de derde klasse. ,,Samen met de technische staf hebben we stappen gezet, waardoor we ook in het nieuwe seizoen bovenin willen meedraaien, aldus eerste elftal trainer Harun Köprülü.

(ads)

Geruchtenmachine over nieuwe transfers

De geruchtenmachine over nieuwe transfers naar Elsweide gingen de afgelopen week rond. Voetballend Arnhem was dan ook benieuwd naar de gesprekken van de technische staf van Elsweide met nieuwe spelers. Bij Cafe Kral leek het ook nergens anders over te gaan dan de nieuwe transfers van de vereniging uit Presikhaaf. Ondanks diverse verzoeken kregen we maar geen namen van Harun Köprülü. Daar kwam gisteren verandering in toen de grote transfers naar buiten werden gebracht.

El Malki en Sprenkel behoren ook tot de nieuwe transfers

Elsweide versterkt de selectie in de vierde klasse met bekende namen om bovenin mee te draaien. En eerlijk is eerlijk, het zijn niet de minste namen die hebben toegezegd te gaan spelen bij het eerste elftal: Shentley Lovert (FC Jeugd), Abdelillah El Malki (MASV) , Fatih Sprenkel (SML), Yassin Izly (VDZ)
Ensar Yucel (SML), Cebrail Yilmaz (Eldenia) en Aldin Demirovic (SML Jeugd) hebben toegezegd te spelen bij Elsweide. Daar kwam vanmiddag ook verrassend Volkan Ozkaya bij die de overstap maakt van SDOUC.

Harun Köprülü vervolgt verder: ,,Als we kijken naar de afgelopen jaren was Elsweide niet een interessante club voor spelers die graag hier wilden komen voetballen. Dit heeft ook te maken met bestaande ‘netwerken’, de huidige managers en de trainers die nu meer aandacht besteden. Er lopen hier al enkele spelers met naam rond die in Arnhem en omgeving bekend zijn. Voor aankomend seizoen zal dat niet anders zijn. Elsweide bouwt door en wilt in de vierde klasse ook weer van zich laten horen door spelers binnen te halen die het niveau van het eerste elftal nog meer omhoog gaan tillen.”

Elsweide-trainer ook actief bij De Graafschap

De succestrainer van de club uit Presikhaaf gaat zijn carrière als trainer nog meer glans geven door ook actief te zijn bij de Graafschap in Doetinchem. Als assistent bij De Graafschap Onder 14 gaat hij in het nieuwe seizoen voor zijn UEFA B licentie als trainer. Voor de zomer haalde hij nog de papieren binnen (UEFA C) om als hoofdtrainer actief te mogen zijn.

€ 20,- korting met kortingscode WELKOM20 bij Horeca36.nl


Related Articles

Beleggingsobject aan Bakkerstraat in Arnhem verkocht

Beleggingsobject aan Bakkerstraat in Arnhem verkocht.

Bilal Budak gaat zijn experience ‘doorpassen’ aan jongeren

Na vele eigen producties en ervaring gaat de bekende Arnhemse rapper Bilal Budak aan de slag bij New Hearts. De

Bizarre aanrijding aan de Broekakkers

Maandagochtend vond een bizarre aanrijding plaats aan de Broekakkers in Elst. Een auto is om onduidelijke redenen in een sloot

Geverifieerd door MonsterInsights