Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Elsweide verloor zondagmiddag met 2-4 van De Hoven en begon de competitie ook slecht nadat het eerder alle bekerduels ook had verloren. Trainer Güneş was niet tevreden en gaf in verschillende media al aan dat het verdedigend veel beter moet gaan bij Elsweide. 

Veel persoonlijke fouten in de omschakeling

Mede door persoonlijke fouten in de omschakeling kon de tegenstander makkelijk scoren tegen de Arnhemse ploeg. Bij rust stond het inmiddels al 0-2 voor De Hoven en had Elsweide al verzuimd om te scoren. De ervaren middenvelder Levent Akat kon, toen hij alleen tegenover de keeper stond,ook niet scoren waardoor de ruststand 0-2 bleef.

Emre Yaman waardevol

Ondanks twee doelpunten van Emre Yaman in de tweede helft was Elsweide niet in staat om De Hoven tegen te houden om nog twee keer te scoren. ‘Eyam’ is waardevol voir de ploeg van Elsweide en is nu al een publiekslieveling. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 2-4.


ReactiesRelated Articles

Ahmet Can matchwinner tegen Arnhemse Boys

Het derde elftal van AFC Arnhem heeft de kraker tegen het derde elftal van Arnhemse Boys gewonnen met 1-2. De

Derde klasse veel te laag voor succeselftal Elsweide O13

Trainer Harun Koprulu, van Elsweide O13, wil het zelf niet bevestigen, maar begrijpt dat er ‘kritiek’ is als je elke

Darfalou: ‘Ramadan is binnen ons geloof een bijzondere periode’

Vitesse TV ging in gesprek met Oussama Darfalou over de wedstrijd tegen Feyenoord, de Ramadan en zijn familie en vrienden.