Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Elsweide verloor zondagmiddag met 2-4 van De Hoven en begon de competitie ook slecht nadat het eerder alle bekerduels ook had verloren. Trainer Güneş was niet tevreden en gaf in verschillende media al aan dat het verdedigend veel beter moet gaan bij Elsweide. 

Veel persoonlijke fouten in de omschakeling

Mede door persoonlijke fouten in de omschakeling kon de tegenstander makkelijk scoren tegen de Arnhemse ploeg. Bij rust stond het inmiddels al 0-2 voor De Hoven en had Elsweide al verzuimd om te scoren. De ervaren middenvelder Levent Akat kon, toen hij alleen tegenover de keeper stond,ook niet scoren waardoor de ruststand 0-2 bleef.

Emre Yaman waardevol

Ondanks twee doelpunten van Emre Yaman in de tweede helft was Elsweide niet in staat om De Hoven tegen te houden om nog twee keer te scoren. ‘Eyam’ is waardevol voir de ploeg van Elsweide en is nu al een publiekslieveling. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 2-4.


ReactiesRelated Articles

Vierde elftal Elsweide kampioen na 0-3 overwinning op Elsweide

Het vierde elftal van Elsweide uit Arnhem is zondag kampioen geworden in de vijfde klasse (reserve).  Reacties

Emre Yaman (ESA 2) steunt Afc Arnhem in strijd om kampioenschap

Emre Yaman, sterspeler bij ESA 2, kwam zaterdag met een verklaring naar aanleiding van commotie over een mogelijke kampioenschap van

Fenerbahce Arnhem wint overtuigend van Kayserispor 026

Vrijdagavond stond wel een hele bijzondere wedstrijd op de agenda bij sporthal Valkenhuizen. Twee futsalteams uit Arnhem speelden een oefenwedstrijd