Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Ondanks Emre Yaman verliest Elsweide eerste thuisduel

Elsweide verloor zondagmiddag met 2-4 van De Hoven en begon de competitie ook slecht nadat het eerder alle bekerduels ook had verloren. Trainer Güneş was niet tevreden en gaf in verschillende media al aan dat het verdedigend veel beter moet gaan bij Elsweide. 

Veel persoonlijke fouten in de omschakeling

Mede door persoonlijke fouten in de omschakeling kon de tegenstander makkelijk scoren tegen de Arnhemse ploeg. Bij rust stond het inmiddels al 0-2 voor De Hoven en had Elsweide al verzuimd om te scoren. De ervaren middenvelder Levent Akat kon, toen hij alleen tegenover de keeper stond,ook niet scoren waardoor de ruststand 0-2 bleef.

Emre Yaman waardevol

Ondanks twee doelpunten van Emre Yaman in de tweede helft was Elsweide niet in staat om De Hoven tegen te houden om nog twee keer te scoren. ‘Eyam’ is waardevol voir de ploeg van Elsweide en is nu al een publiekslieveling. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 2-4.
Related Articles

Dierense ‘Fatih Terim’ verspeelt koppositie na spannend duel

Het derde elftal van Dierense Boys, dat onder leiding staat van Erhan Ciftci, beter bekend als de Fatih Terim van

Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Alperen Solmaz, Mustafa Kucuk, Osman Becerikli en Orkun Keyfi zijn gelukkiger dan ooit. De Nederlandse Turken bij de Arnhemse club

Gaat Badr Hari weer in Arnhem vechten na contractverlenging?

GLORY kondigt vandaag aan dat zwaargewicht kickbokslegende Badr Hari (106-16, 92 KO) een meerjarige contractverlenging heeft getekend bij ‘s werelds grootste kickboksorganisatie. GLORY

Geverifieerd door MonsterInsights