Geen serieuze tegenkandidaten voor PvdA’er Martien Louwers

Geen serieuze tegenkandidaten voor PvdA’er Martien Louwers

Bij de PvdA in Arnhem maken ze het spannender dan dat het is. Nu de partij tegenkandidaten moest vinden omdat Martien Louwers als enige, weer als lijsttrekker, door wilde gaan. De adviseur van NOC NSF kon natuurlijk niet als enige kandidaat zijn, omdat je dan geen echte verkiezingen kunt houden. De partij zou dan teveel lijken op de Arnhemse SP-afdeling waar wethouder  Gerrie Elfrink alle macht heeft.

Haastig op zoek naar andere kandidaten

Bronnen bij de PvdA melden dat het bestuur van de Arnheme afdeling ‘druk bezig was’ met het vinden van andere kandidaten. Dit is ook uiteindelijk gelukt. Marilyn A-Kum en Ria de Vries gaan het opnemen tegen de ervaren Martien Louwers om de Arnhemse PvdA leden te overtuigen. Of er leden zijn van de PvdA die dit geloven, is nog niet duidelijk.

Geen kans tegen ‘Iron Lady’ Martien Louwers

In tegenstelling tot Martien Louwers zijn de andere kandidaten alles behalve geschikt om als fractievoorzitter van de PvdA te functioneren. Ria De Vries heeft amper ervaring als gemeenteraadslid, en Marilyn A-Kum heeft geen ervaring als politieke leider. Verschillende leden van de PvdA verwachten dan ook dat ‘Iron Lady ‘Martien Louwers direct na een ronde gekozen zal worden als de nieuwe lijsttrekker van de PvdA Arnhem.




Related Articles

Leendert Combee ook in 2018 lijsttrekker van de VVD in Arnhem

De flamboyante lijsttrekker van de liberalen in Arnhem gaat voor nog een periode in de Gelderse hoofdstad. Leendert Combee kondigde

PvdA stelt vragen over megabioscoop in Arnhem-Zuid

De gemeenteraadsleden Eric Greving en fractievoorzitter Martien Louwers stellen op maandag 15 februari vragen aan het college over de ‘bioscoopoorlog’

Oud-voorzitter PvdA Arnhem kandidaat-Europarlementariër

Mark Lauriks, oud-voorzitter van de PvdA in Arnhem, staat op plaats 12 voor de PvdA bij de Europese verkiezingen. Dat

Geverifieerd door MonsterInsights